2022-08-09 08:35:01

Bach Bak afviste FCK: Ståle og Don Ø ringede

I Offside fortæller FC Midtjyllands Kristian Bach Bak, at han tilbage i 2007 fik tilbuddet om at komme til FC København, men han valgte i stedet at skifte til Heerenveen, selv om Ståle Solbakken lokkede.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tilbage i sommeren 2007 tog Kristian Bach Bak skridtet ud i det store fodboldudland, da han forlod FC Midtjylland til fordel for hollandske Heerenveen.

Det kunne dog have set helt anderledes ud, da FC København også ville have fat i Bach Baks kvaliteter, og derfor forsøgte Ståle Solbakken og Flemming Østergaard at lokke ham til hovedstaden.

Det fortæller Bach Bak i Offside, som I kan se øverst i artiklen.

- Jeg har altid valgt de trygge løsninger i min karriere. På det tidspunkt var FCK også interesseret i mig, så der var de to klubber.

- Selv om Ståle sagde, at jeg ville få masser af kampe, så havde de altså Brede Hangeland og Michael Gravgaard i midterforsvaret. Heerenveen ringede så og fortalte, at de havde fulgt mig i tre år, og at jeg skulle være deres styrmand, da de lige havde solgt deres anfører.

- For mig var det planen. Det var en fast plads og lige rollen for mig. Det købte jeg ind på, og så var jeg egentlig ligeglad med, at jeg ville tjene mindre i Heerenveen. Det var en lidt mindre klub, men projektet var det, som jeg gik efter.

- Når du er ung spiller, og Ståle og Don Ø ringede, så var det da stort. Men med den status jeg havde i FC Midtjylland, og hvor meget jeg elskede klubben, så havde det næsten været et umuligt valg for mig at tage derover, lige meget hvor meget de lokkede, lyder det fra Kristian Bach Bak.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han nåede tre sæsoner i Heerenveen, inden han vendte snuden hjem mod Herning igen, hvor han spillede fra 2010 til 2016 for FC Midtjylland.

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0