2022-09-26 13:36:39

Nordmand ophæver med Trabzonspor: Vil på landsholdet

Anders Trondsen bekræfter over for TV 2 Norge, at han har fået ophævet sin aftale med tyrkiske Trabzonspor. Nu vil han tilbage på det norske landshold. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. B - 6. runde

FT

NO

0 - 2

SER

Anders Trondsen skiftede i sommeren 2020 fra Rosenborg ti Trabzonspor, men opholdet i Tyrkiet blev ikke den store succes, da han blev ramt af to store skader. 

Nu bekræfter han over for TV 2 Norge, at han har fået ophævet sin aftale, så han nu er ledig til at finde en ny arbejdsgiver.

Backen fortæller til TV 2 Norge, at han begge parter var interesseret i at få ophævet. 

- Jeg kunne ikke deltage i sæsonoptakten på grund af min operation tidligere i år. Det resulterede i, at jeg ikke var registreret i ligaen, fordi vi havde for mange udlændinge på holdet. Vi kom så til den konklusion, at det var det bedste for både mig og klubben.

Artiklen fortsætter efter billedet

Super Lig -Nordmand ophæver med Trabzonspor: Vil på landsholdet
Foto: Lisi Niesner/Reuters/Ritzau Scanpix

Nu er Trondsen opsat på at finde en ny klub, hvor han kan bringe sig selv i spil til den norske landshold.

- Min ambition er at vende tilbage til landsholdet og at holde mig skadesfri. Det er hovedfokus nu. Forventningerne til mig selv har ikke ændret sig på grund af skaderne. Jeg arbejder alt, hvad jeg kan for at komme tilbage på landsholdet, og at holde mig skadesfri er en vigtig del af den rejse, afslutter han til TV 2 Norge. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

27-årige Anders Trondsen kan både spille på den centrale midtbane og som venstre back. Han har over 100 kampe for Rosenborg på CV’et, han nåede at spille 14 kampe for Trabzonspor. Det er øjeblikkeligt blevet til fire kampe på det norske landshold. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. B - 6. runde

FT

NO

0 - 2

SER

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0