Snak

Mere indhold efter annoncen

Abildgaard startede inde i Kazan-sejr

Skrevet af bold
søn 24. apr 12:50

Oliver Abildgaard var med fra start, da Rubin Kazan søndag vandt over Arsenal Tula i den russiske liga. Læs hele nyheden her
Skrevet af Martinovic
Måske bare mig, men er det ikke underligt, at de spiller fodbold i den russiske liga, når landet er i krig? Jeg var sikker på, at turneringen var suspenderet.
Mojn do!
Skrevet af Maxbold
Han burde have fulgt Drejer hjem. Der bør lægges maksimalt på Rusland så denne frygtelige krig stopper
Skrevet af JKo
I Rusland taler man jo ikke om en krigstilstand.
At resten af verden ser anderledes på det, er en anden sag.
Problematisk situation / valg af Abildgaard.
Bitre Nord
Skrevet af Østjyden
For Rusland er det ikke en krig skal du huske. Turneringen i Ukraine er suspenderet.
Skrevet af bruger 167359
@Martinovic

Rusland ser jo ikke sig selv som værende i krig men laver en "special operation" i et andet land. Det er jo også det befolkningen får at vide.
Hvor end vanvittigt det lyder.
Skrevet af champione939
Fordi rusland er det mest kujonagtige land i verden, og befolkningen som helhed har en iq som knap rummer selv de færreste i andre østlande. Fuck rusland og drop nyhederne derfra, super.
Skrevet af badeklovn
Krigen foregår jo ikke i Rusland, så hvorfor skulle man stoppe ligaen pga. den?
Skrevet af chrk
Er spørgsmålet ikke nærmere, hvordan Abildgaard kan forsvare at spille for en russisk klub, når hele verden boykotter Rusland.
Drejer, Lundberg(Basket), Larsen(Ishockey) og mange andre spillere har droppet deres kontrakter i Rusland - hvorfor spiller han i Rusland, bør han ikke følges med dem, for at gøre opmærksom på der er krig og ikke "en speciel situation"?
Skrevet af Pjotr
@ Chrk

Nej, det ændrer absolut intet på situationen i Ukraine og Rusland, hvis Abildgaard skulle suspendere sin kontrakt indtil 30/6.

Og hvor går grænsen for hvornår spillere skal forlade deres klub for “at tage afstand” fra et lands misgerninger? Når vi bomber i Irak og Afghanistan skal de udenlandske spillere i DK så også have deres kontrakter suspenderet? Eller er mellemøstlige liv mindre værd end Ukrainske?

Abildgaard blev givet en mulighed han havde svært ved at benytte grundet en langtidsskade. Hans ageren har absolut ingen effekt på krigen i Ukraine. Det er i min optik for nemt at pege fingre, når det ikke er ens eget liv og karriere der spilles russisk roulette med.
annonce
0