Regler for brug af forummet

annonce
 1. Indlæg skal placeres i et relevant forum. Lav lidt research, inden du opretter en ny tråd, og se efter om emnet skulle eksistere i forvejen. Det er ikke tilladt at poste det samme indlæg i forskellige tråde eller fora.

 2. Husk at denne hjemmeside kan ses af alle. Derfor er porno og andet stødende tekst, billeder, links og lignende ikke tilladt.

 3. Prøv venligst også at undgå brug af STORE bogstaver. Skriv normalt. Dette gælder også brug af specialtegn!!1! i overskriften. Lad være med at forsøge at få opmærksomhed omkring et emne ved hjælp af disse.

 4. Gør en indsats for at formulere dig på en måde, så det er let læseligt for andre brugere.

 5. Spam er ikke tilladt. Herunder links til kommercielle hjemmesider, som ikke er direkte relevant for den aktuelle diskussion. Dette gælder også for forumunderskrifter. Brugere oprettet med det formål at henvise til en hjemmeside vil blive bannet, og indlægget slettet. Ved henvisning til en for diskussionen relevant hjemmeside er det ikke tilladt at benytte affiliate-links

 6. Skriv dine indlæg med respekt for andres meninger og holdninger. Personlige angreb er ikke tilladt; ej heller poster af stødende og racistisk karakter.

 7. Indlæg oprettet med det ene formål at håne eller tilsvine andre brugere, klubber, personer eller begreber vil blive slettet og vil medføre karantæne.

 8. Links til pirathjemmesider eller lignende (P2P-downloads, Warez, Torrents), forespørgsler efter disse samt reg-keys til PC-programmer er ikke tilladt efter dansk lovgivning, og indlæg omhandlende disse vil blive slettet.

 9. Dansk lovgivning skal til hver en tid overholdes.

 10. Dobbeltbrugere er ikke tilladt og vil medføre karantæne. Opretter man en ny bruger efter at være blevet bannet, vil det medføre permanent udelukkelse for alle brugere.

 11. Ret dig efter anvisningerne fra forummets moderatorer og lad være med at bruge forumet til at stille spørgsmålstegn ved deres dispositioner. Er du uenig i noget, så skriv til bold@bold.dk

 12. Ved at oprette en bruger på bold.dk accepterer du at overholde ovenstående regler. Forummets moderatorer kan og vil slette tråde og udelukke brugere, der ikke overholder reglerne.

annonce
0