Snak

Mere indhold efter annoncen

AC om transfer: Chelsea lukkede den hurtigt

Skrevet af bold
lør 16. feb 08:00
Andreas Christensen fortæller, at Chelsea i januar hurtigt satte en stopper for en eventuel transfer - og det er den danske landsholdsspiller ganske afklaret med. Han elsker nemlig stadig at være i klubben.

Læs hele nyheden her
Skrevet af MVM
AC har været den bedste midtstopper for Chelsea den seneste månedstid. Rudiger og Luiz har set slidte ud og været meget ustabile.
AC - Luiz vil jeg gerne se danne makkerpar de næste par kampe, de passer godt til hinanden og er bedre i det tekniske aspekt end Rudiger.

Men vi kender Sarri.... Så mon ikke det bliver de samme 11 uanset hvor ringe de er.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Wise1964
Dejlig sympatisk udtalelse fra den unge mand, som vi er mange der håber bider sig fast for alvor
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Poul Pedersen
Er Utd-fan, men jeg håber i den grad også på AC.
http://en.wikipedia.org/wiki/Lars_H%C3%B8gh
Skrevet af bub , bold.dk
Rüdiger er den bedste af de 4 midtstoppere. Uden tvivl. Han er hurtigere end AC, en bedre duelspiller og langt bedre i luften. Man kan dog ikke sige at Rüdiger er bedste ven med bolden, men med en boldspillende makker går det vel også.
Jeg synes snart at tiden er kommet til at AC skubber Luiz ud igen..
Blue is the colour
Skrevet af MVM
Bub

Jeg er enig. Men Rudiger har været skidt kørende i reg lang tid, så derfor skal han på bænken engang. Luiz har også været skidt, men hans tekniske evner er bare vigtige for Sarri.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Helium
Tag nu lige de roed/hvide briller af for engangs skyld. Hver gang en dansker bliver naevnt herinde er han altid bedre end sine konkurrenter, det er traettende efterhaanden. Rudiger og Luiz er bedre paa de fleste parametre end AC. Bedre i luften og fysisk staerkere som er to grundsten hvis man skal goere sig i Premier League som centerforsvar. AC er dog taktisk klogere og placerer sig bedre, men hvis han loefter nogle vaegte og bliver ved med at forbedre sig, saa er det ikke utaenkeligt han kan slaa en af dem af paa sigt.
[i]“After many years in which the world has afforded me many experiences, what I know most surely in the long run about morality and obligations, I owe to football”[/i]. - Albert Camus.
Skrevet af AK78
Ingen tvivl om at AC tidligere har lavet nogle begynderfejl, men jeg syntes at det høre fortiden til.
Han har i en meget ung alder efterhånden prøvet meget, den Tyske bundesliga, Champions League, Europa League, VM slutrunde, Premier League m.m.
Jeg mener efterhånden af AC er moden og har niveauet til at træde i karakter som fast mand på et internationalt tophold og det kunne godt være Chelsea...
Han er uden tvivl en fantastisk spiller som først bliver 23 år i April, jeg kunne godt se ham som en af landsholdets kaptajner senere.
Skrevet af haraltidret
AC har en alder hvor han skal finde en klub, hvor han kan spille fast hver gang. Det er ikke nok at få en kamp hist og her i Chelsea. Derfor skal AC se at komme videre i karrieren, og for hans egen skyld skal det helst ske til sommer.
Skrevet af MVM
Helium

Du har så ikke set Chelsea særlig meget på det seneste. Der er ingen tvivl om at Rudiger og Luiz har opnået mere og også burde være bedre end AC. Det har de bare ikke været, i ret lang tid efterhånden.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
annonce
0