Snak

Mere indhold efter annoncen

Besar Halimi træner med i OB

Skrevet af bold
tor 11. aug 07:07

Den tidligere Brøndby-spiller Besar Halimi træner lige nu med i OB. Det bekræfter klubben på deres hjemmeside. Læs hele nyheden her
Skrevet af MrBech
Han havde nogle rigtig gode momenter i BIF, men gad vide hvordan hans niveau er pt. "Kun" 27 år gammel..
Skrevet af starks
😂😂😂
KSDH
Skrevet af McDuff
Spiller han central defensiv midt / 8´er? Kan ikke lige huske ham
Skrevet af LukasR1964
Han er bestemt ikke defensiv midt.. :D

Halimi er en udpræget offensiv spiller, som godt kan gøre sig på 8´eren hvis man vil have et offensivt udtryk i spillet, men ellers er han nok en typisk 10´er.

Lille væver type, der godt kan lide at have bolden mellem fødderne - til tider også lige rigeligt boldvarmeri.
Skrevet af Gshock
jeg håber at du kan redde os Halimi. Jeg synes godt nok at det trækker tænder ud efterhånden på Odense stadion. Det ender med at jeg har et sæsonkort billigt til salg. ;)
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af badazz
Han kan ikke være ringere end det vi har.
Jebali skal vel også skydes afsted på et tidspunkt, så måske man ser ham som en erstatning? Jeg har dog ikke selv set Halimi spille.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af badazz
eg håber at du kan redde os Halimi. Jeg synes godt nok at det trækker tænder ud efterhånden på Odense stadion. Det ender med at jeg har et sæsonkort billigt til salg. ;)

Opbakningen på stadion er en af de få ting vi kan være lidt stolte af, på trods af miserabelt spil på banen i efterhånden nogle sæsoner nu :-)
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Jonson10
Halimi havde jo en rigtig god første sæson, og leverede egentlig også nogle fine stats på den bekostning. Han kunne også noget af det uventede, som vi også tit så fra Hany Mukhtar.

Desværre faldt han mere og mere ud af kampene i den følgende sæson, og derefter videre fra klubben. Det har vidst også været en lidt bumpet karrierevej siden da.
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af Stormanden
En tidligere Superliga-profil træner med i OB.


Ahh Bold.dk er det måske lige at stramme den at kalde ham en Superliga-profil. Han havde nogle gode indhop, men han var vel aldrig rigtig en profil. Tror de fleste Brøndby fans var fint tilfredse, da det lykkes at komme af med ham :)
Skrevet af peter999
Rigtig dygtig i sin første sæson for BIF. Hans mål i debuten mod FCM var genialt! Men kunne slet ikke finde niveauet igen i anden sæson. Men skal skulle også have været svær at have i truppen. Han var tydligt utilfreds, når han startede ude, og kunne finde på ikke at ville juble over sine scoringer, hvis han var startet ude. Det er efterfølgende beskrevet, at han var med til at skabe et dårligt træningsmiljø.

Og så var der jo lige hans beslutning i Horsens i 2018, hvor han laaaangt inde i overtiden ved stillingen 2-1 vælger at forsøge at drible ind i Horsens felt i stedet for at søge mod hjørneflaget. Han mistede bolden og på det efterfølgende angreb ...

Kunne være sjovt at se ham i ligaen igen, men lidt bekymrende, at han ikke kunne slå til i Letland.
Skrevet af Daemon
Håbløst overhovedet at overveje ham. På de mere end tre år siden han forlod Brøndby, har han spillet 26 kampe i 2. Bundesliga og scoret 2 mål og spillet 6 kampe med 1 mål til følge i goddamn Letland!
Han har ikke spillet en kamp i næsten et år.
Er det virkelig ambitionsniveauet i Odense?!
Skrevet af RaSMuS.
Som jeg erindrer Besar Halimi i Brøndby, så var han en spiller med et temmelig højt topniveau, men som desværre også besad et mere end tilsvarende lavt bundniveau. En åbenlys teknisk begavelse, men en humørspiller af rang.

Mon ikke OB er desperate nok til at tilbyde ham en kontrakt, selvom de jo nok godt ser de tendenser. Når hold er i OB´s situation, så er det sjældent humørspillere der vender skuden. Der er en lang og hård sæson forude for OB, og som jeg ser det, har de brug for stabilitet at bygge op om. Spillere med et måske lidt lavere topniveau end Halimi, men som så ikke svinger nær så meget.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Skrevet af Gshock
Opbakningen på stadion er en af de få ting vi kan være lidt stolte af, på trods af miserabelt spil på banen i efterhånden nogle sæsoner nu :-)
Enig. Men det gik desværre lidt galt på stemnings tribunen til sidste kamp. Her var der flere som buhede og råbte af spillerne efter slutfløjt da spillerne kom ned for at sige tak for opbakningen. Jeg forstår selvfølgelig godt frustrationerne, men det var ikke rart og se på.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Socialistens
Det viser hvor få penge der er at gøre med hos nedrykningsfavoritten og det bliver de altså ved med at være, når de ikke henter forstærkninger ind.

Besar Halimi har haft et væld af skader og har tydeligvis ikke været i form længe, hvilket en udløbet kontrakt i Letland understreger.
OB er ret komiske pt!
Skrevet af Triple I
Neeeeeeeejjj!!!

Hvad skal vi med endnu en ligegyldig og middelmådig offensivspiller?? Dem har vi i forvejen fem af i truppen …

Brug nu pengene på noget bedre i stedet for at sprede dem udover en en masse ubrugelige spillere!!!

Hvis den her transfer går igennem, så mister jeg alt resterende tillid til ledelsen også.
Og det kommer fra en OB-fan.
Skrevet af kek
Det er nemt at rose sig selv som fan og ens egen opbakning. Men er opbakningen virkelig så god i Ådalen?

Jeg tænker ikke det er det fedeste som ny medarbejder og blive haglet ned inden man har trådt sine første skridt på arbejdspladsen.
OB har jo sendt JJT videre i systemet og har ikke hentet nævneværdigt ind endnu.
Jeg tænker ikke at midlerne er til at hente en etablereret midtbanestjerne og så man finde een der passer ind i budgettet. OB´s position/plads i fødekæden har ændret sig.
De spiller dårlig fodbold; har haft utallige trænere de sidste 10 år uden det har bragt succes på banen. Man tjener ingenting på videresalg af profiler. Det er bare en mega deprimerende spiral.
Og som Morten Bruun siger: "De er blevet ligegyldige". Det vil jeg give ham ret i.
Skrevet af kampito
Hvis Besar Halimi bare kan nærme sig sit niveau fra Brøndby tiden, så vil han uomtvisteligt kunne forstærke OB, nu i en sæson som højest tænkeligt bliver en overlevelseskamp, men nu er der jo også blot tale om en aftale hvor han han fået lov at træne med i OB, der er jo ingen der siger at de har talt eller skal tale kontrakt.
AK1978
Skrevet af AWL88
@kek

Det første du skriver i dit indlæg hænger ikke rigtig sammen med resten. Som en anden skrev så er opbakningen til holdet noget af det (eneste) vi kan være stolte af i Odense. For den har satme bare været der. Og det er selvom vi kører på 12. år med lorte resultater nu.

Resten af dit indlæg kan jeg dog godt være enig i, selvom jeg synes den der Morten Bruun- "OB er ligegyldige" er lidt tynd. OB betyder rigtig meget for rigtig mange mennesker.

@Gshock
Tja.. jeg synes egentlig det var helt på sin plads, at spillerne fik en tur af fansne i søndags. Der blev bakket op mens kampen stod på, men efter kampen må man sgu gerne vise man er utilfreds.
Skrevet af bruger 168115
Ja de forsætter stilen i OB hvis de tilbyder ham kontrakt. Kom Las os signe ham han er gratis og så håber vi han kan styrke os for helvede hvor er det jammerligt OB en klub i frit fald
Skrevet af Barefordi
Husker tydeligt hans klasse mål i indendørs turneringen, men ja fint top niveau og lavt bund niveau, og totalt humør spiller.
annonce
0