Snak

Mere indhold efter annoncen

bold.dk erfarer: AaB hapser Brøndby-talent

Skrevet af bold
søn 26. jun 12:13

Den 17-årige angriber Patrick Allentoft skifter ifølge bold.dk’s oplysninger Vestegnen ud med Nordjylland

Fra Vestegnen til Nordjylland.Læs hele nyheden her
Skrevet af ToonInStoke
Skal da love for at AaB er begyndt at støvsuge talenter rundt omkring
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af irtysh
Jeps. Sats en 50er på aaberne som danske mestre. Eventuelt ´Frit spil´?!
Freja & Thor!!
Skrevet af Giganten
@ToonInStoke - Ja, lidt i stil med FCK.

Så er det bare at læne sig tilbage og afvente alle kommentarerne i stil med: "usmageligt", "money talks", købeklub (den kommer med garanti fra en BIF tilhænger).
FCK - der er intet alternativ Leeds - ren, men ægte, nostalgi Zlatan- fordi han er ... Zlatan
Skrevet af Billboard
Det har da ikke en skid med money talks at gøre. Allentoft er næppe en spiller der slår rekorder og nogle gange er det bedre med ny luft og også en anden fordeling af talenter i næstbedste række.

BIF U17 er et svært sted at være konkurrencedygtig og derfor naturlig at søge andetsteds.

Faktisk nok bedre for dansk fodbold, da der skærper konkurrencen i alle U-liga klubber.

Så et stort plus at der også kommer mobilitet i U rækkerne
Skrevet af Grinbold
Det med at nogle klubber hentede talenter i andre landsdele (herunder Nordjylland) storrasede AaB, klub og fans, mod for år tilbage. Nu gør man det selv, og så er det selvfølgelig ok i Aab-optik. Dobbeltmoralen stortrives som altid i det nordjyske.
Skrevet af raNdOMiNAtoR
Grinbold,

Fcm kontakede spillerne uden om klubbernes viden. Fcm kontaktede endda spillernes forældre til diverse stævner og fodboldkampe på trods af, at fcm-ansatte var bandlyst fra træningsanlægget i Aalborg.

Fcm blev også flere gange dømt og tildelt bøder for ikke at overholde reglerne.

I AaBs tilfælde har man kontakt med de klubber, som spillerne kommer fra.
Oliver Abildgaard er en rigtig han
Skrevet af Forstaardu
Men det er jo vel de næstbedste/tredjebedste talenter? Tænker ikke at de umiddelbart har en fremtid i BIF
Skrevet af DaveEricGrohl
Forstaardu, så har du ikke forstået noget om talenter, de kan lige pludselig eksplodere i de rigtige omgivelser. Mæhle og Thomsen var f.eks nede og spille på nr 2 ungdomshold i AaB inden han eksploderede. Meget afhænger af hvad der foregår på øverste etage også, og om de føler sig tilpas og bliver udfordret nok med spilletid.

Som andre siger, det er godt for dansk fodbold hvis bif feks har et andet stort talent på pladsen.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af Grinbold
@rando…
Det slår aldrig fejl at I som AaB fans altid har en udlægning af virkeligheden, der renvasker alle klubbens handlinger, når klubben i dag gør det, i kritiserede i går. Den dag I får en arabisk olieemir som ejer vil I utvivlsomt også forsvare det.
Jeg stoler ikke en brik på din udlægning her i tråden.
Skrevet af raNdOMiNAtoR
Forventeligt, men uanset hvor lille din tiltro til mig er, så lyver bøderne til fcm ikke; i flere omgange er fcm dømt for at lave forhåndskontrakter og/eller kontakte spillere under 15 år fra andre klubber.

Der er også forskel på at forsøge at hijacke toptalenter hos konkurrenten og at snuppe reserver.
Oliver Abildgaard er en rigtig han
Skrevet af J.M
Grinbold, du kommenterer godt nok meget på AaB nyheder.
Hvad kan det skyldes?
Skrevet af RVP
Obvious troll is obvious. Fordrejer artiklens emne i kommentarfeltet med påstande der ikke holder vand, hvilket ser ud til at være gentagende tema i artikler om AaB. Ingen grund til at bruge mere tid på ham/hende.
"Hvis man vil vide, hvor uundværlig man er, så skal man stikke en finger ned i et glas vand og måle hullet bagefter."
Skrevet af Ralle64
@Giganten
Så er det bare at læne sig tilbage og afvente alle kommentarerne i stil med: "usmageligt", "money talks", købeklub (den kommer med garanti fra en BIF tilhænger).


??? hvad snakker du om. Hvis du hentyder til den nylige sag om en spiller fra Randers -> fck (det ved jeg ikke om du gør, gør du?) var det "usmagelige" jo ikke at fck hentede et talent fra en anden klub, men måden det tilsyneladende er foregået på. Det er ikke sammenligneligt.

Tværtimod lyder denne specifikke historie jo mest af alt som en win-win-win. Aab får et talent til deres ungdomsafdeling, spilleren får lov til at prøve sig af i et andet miljø, og Brøndby fpr skippet en spiller afsted, som det tyder på man ikke havde den store tillid til fremadrettet. Hvem ved, hvis det skulle lykkedes ham at slå igennem, så er Brøndby stadigvæk berettiget til uddannelsespenge i tilfælde af et salg til udlandet.
Skrevet af Davies1
Allentoft er egentlig et spændende talent. Problemet var bare at han var en del af den bredeste årgang Brøndby nogensinde har haft. En 2005 årgang med fem u17 landsholsspillere og to som tidligere har været udtaget. Samt 3 spillere på future landsholdet. Han var 4-5 valg til angrebet. Men alt held og ltkke herfra til aab og ham.
Skrevet af SteelHead
Fin strategi AaB har igabgsat. Den kan jeg sagtens følge ræsonnementet i. Det næststørste eller tredjestørste ungdomsbobler på sin plads, kan ligesåvel være den der slår igennem, når man specifikt kigger efter de klubber der har meget volumen og kvalitet i ungdomsrækkerne. Læg dertil at spilleren får "den chance" de har ventet på, flytter væk hjemmefra og til et godt miljø, så får man nogle spillere ind, der uomtvisteligt har talentet til suppen og samtidig formentlig vil give alt hvad de har…
Skrevet af Tore Ellen Hanhøj
Det bliver nævnt i tråden, at det er en fin strategi, AaB har gang i. Det er det sikkert. At hente spillere i forhåbning om, at man kan forløse deres potentiale er vel alle klubbers strategi - sådan skåret ind til benet. Men en spiller med BIF-fortid får ikke lang snor blandt AaB-fans. Jeg kan faktisk slet ikke huske en transfer fra BIF til AaB! Min pointe: Hvad er egentlig strategien her? "Hele Nordjyllands hold" gælder ikke spillerne på banen - det er vel ok, den stærke konkurrence taget i betragtning. Men hvordan er så sammenhængen mellem strategi, kommunikation og fankultur?
Skrevet af Drizzt Do'Urden
Fin strategi?

Er det ikke rimelig sløjt, at man står i en sæson og bliver nødt til at hente en hel årgang ind udefra, fordi ens eget talentarbejde har været for dårligt?

Specielt når man tænker på, at det her område har været et fokus i en del år efterhånden (som jeg har forstået det)
FCK
Skrevet af Hmm...
@Tore
Det skal med i ligningen at AaB helt bevidst har ændret strategi fra den græsk-katolske Gaarde-idé om at der nærmest kun skal være egenudviklede spillere på holdet. Det var ikke holdbart ift. kvaliteten. Så jeg kunne forestille mig at indtrykket af manglende sammenhæng kommer af at sammenligne tidligere kommunikation med nuværende aktiviteter. Det kan anbefales at læse nogle interviews med Jacob Figo Larsen.
Skrevet af Tore Ellen Hanhøj
Takker "Hmm…". Det giver god mening. Napper interviewet i ´Rød Aalborg´.
Skrevet af Jonson10
Men en spiller med BIF-fortid får ikke lang snor blandt AaB-fans. Jeg kan faktisk slet ikke huske en transfer fra BIF til AaB! Min pointe: Hvad er egentlig strategien her? "Hele Nordjyllands hold" gælder ikke spillerne på banen - det er vel ok, den stærke konkurrence taget i betragtning. Men hvordan er så sammenhængen mellem strategi, kommunikation og fankultur?


Jeg har nu ellers altid følt mig meget velkommen i Aalborg, når jeg har haft en Brøndbytrøje på.
Danmarksmester 2021 - Det flotteste og vigtigste mesterskab i dette årtusinde.
annonce
0