Snak

Mere indhold efter annoncen

FCK's 'Mini-Messi' jagter kontrakt i AaB

Skrevet af bold
man 27. jun 08:57

Den 20-årige kantspiller Ali Almosawe fik ikke forløst sit potentiale i FC København og jagter nu muligheden i AaB, hvor han træner med i denne ugeLæs hele nyheden her
Skrevet af jakeboy
Skrevet af Tom Wanks
Måske ét af de gode eksempler på at man kan købe sig til flaskehalse, der gør livet svært for talenter som ellers har stort potentiale. Og en ung mand, der kan score mål som dette (https://www.youtube.com/watch?v=W9RKknJiVgs) bør man, efter min opfattelse, have bedre plads til at kunne motivere og udvikle. Men lad os nu se hvad Aab (i givet fald) kan få ud af ham.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af spartan
Nu er FCKs ungdomshold jo også ekstremt stærke i disse år, så der må naturligvis være nogle spillere, der kommer i overskud. Han er en fin spiller, som sagtens kan få en udmærket karriere, men jeg har det helt fint med, at han bliver sendt videre.
Skrevet af siposip
Som 20årig er det vel også nu at han virkeligt skal vise noget...Ellers må han ned i de lavere divisioner og spille sig til det...Vi er godt nok omkring os med yngre spillere lige nu...Håber da at han kan vise noget, da han virker som en potentiel publikums favorit...Men senior fodbold på superliga niveau er desværre ikke kun lækre detaljer, du skal fandme ville og leve efter det.
Skrevet af K8
Det virker som om farmand og søster forsøger at malke alt ud af denne spiller i en tidlig alder.

Det går nok som det plejer at gå, når familien tror de ved bedre, trods stærkt begrænset erfaring med tvivlsomme klubvalg og en karriere som aldrig rigtig tager fart.

Jeg kan forstå på folk omkring fck, at de (familien Almo) er ganske besværlige på deres søns/brors vegne. Måske Ålborg passer bedre til denne unge mand, måske ser vi ham på klubjagt igen om ca. 2 års tid.

Jeg kan ligeledes forstå, at fck bestemt ikke begræder et skifte væk fra klubben. Tiden vil vise om ham bliver Messi 2.0 eller en omvandrende joke.
Skrevet af JesperA46
Simpelt tænkt, hvis man tror teknik og finurlige driblinger er nok. Uden fysik og taktisk forståelse kan spilleren glemme alt om de store adresser
Skrevet af bruger 127467
Bold.dk ,Han er altså iraker. ikke iransk-syrier lidt bedre research næste gang! Tak :)
Skrevet af Dr Phil
Det virker som om farmand og søster forsøger at malke alt ud af denne spiller i en tidlig alder.

Det går nok som det plejer at gå, når familien tror de ved bedre, trods stærkt begrænset erfaring med tvivlsomme klubvalg og en karriere som aldrig rigtig tager fart.

Jeg kan forstå på folk omkring fck, at de (familien Almo) er ganske besværlige på deres søns/brors vegne. Måske Ålborg passer bedre til denne unge mand, måske ser vi ham på klubjagt igen om ca. 2 års tid.

Jeg kan ligeledes forstå, at fck bestemt ikke begræder et skifte væk fra klubben. Tiden vil vise om ham bliver Messi 2.0 eller en omvandrende joke.


Du virker bitter.

Du må lige bestemme dig til om du synes det er familien som er nogle værre bavianer, eller om FCK slet ikke vil have ham..

Bortset fra det, så kan alle unge talenter i andet geled i FCK vel se hvor lang vejen til spilletid på førsteholdet er, med rekordmange unge spillere, og en voldsomt bred førsteholdstrup. Når man så samtidig har haft så suverænt et U19 hold, er det jo klart at spillerne vil se om der er større chance for at slå igennem andre steder.
.
Skrevet af Arnemanden
Ja konkurrencen i fck er hård, men de seneste 1,5 år har da om boget vist at der er plads til de unge, hvis ellers de er gode nok. Tydeligvis tror fck ikke på ham her - det kan så vise sig at være rigtigt eller forkert, men længere er den vel ikke.
Skrevet af JesperA46
Jeg tror FCK har konstateret, at de taktiske mangler er for store. Det havde være for nemt, hvis du blot kunne gå direkte ind på førsteholdet via en fin teknik
Skrevet af K8
Go´ dag Dr Phil

Du virker bitter.

Du må lige bestemme dig til om du synes det er familien som er nogl


Hvad i alverden skulle jeg være bitter over? Jeg forstår ej heller hvilken relevans det har på emnet? - Måske det er en parodi på din bruger-navne-bror fra Amerikansk TV? I så fald kan jeg kun begræde jeg ikke fandt det sjovt.

Tilbage til emnet.
Hvorfor skal jeg beslutte mig hvorvidt det er familien, der er "bavianer" (hvad det så end skal betyde) eller om fck slet ikke ville have ham?
Ingen af de to muligheder var min påstand, idet familien ikke af mig betegnes som "bavianer" og ligeledes skrev jeg ej heller at "fck ikke ville have ham".

Jeg formoder, du forsøger at fortælle mig, at jeg ikke kan mene at fck har fundet andre bedre at satse ressourcer på og at familien ikke kan være en hæmsko for hans udvikling?

Dertil kan jeg kun svare dig, at det er min opfattelse at familien gør det mere besværligt for ham at slå igennem, ved at yde indflydelse uden faglige kvalifikationer. Desuden, er det min forståelse at fck ikke ønsker at samarbejde med spilleren yderligere hvorfor de ikke begræder et skifte.
Ergo, jeg mener skam begge ting på samme tid - De er ikke gensidigt udelukkende.

God dag til jer andre også.
Skrevet af Kick and rush
Jeg har aldrig set ham spille, så mit indlæg er af mere generel karakter. Man skal være ganske forsigtig med at udråbe store ungdomstalenter som fremtidige profiler i seniorfodbold. Nogle har været så gode, at de har haft det for let på ungdomsniveau, og ikke formår at tage arbejdshandkserne på, når de matches for alvor som seniorer. Mere relevant er det, at færdigheder som taktisk forståelse og fysik bliver vigtigere og vigtigere jo ældre man bliver. Når man er 15 år, er man slet ikke færdigudviklet fysisk eller mentalt. Jeg har set store talenter der blev langsommere, da de kom i puberteten, mens andre mere splejsede typer pludselig kan tage enorme skridt i udviklingen omkring 14-19 års alderen.
I dette tilfælde, kan man håbe, at hans naturlig boldtalent kan krydres med en god senioropdragelse i AaB.
AGF 1880
Skrevet af Augenthaler taler for sig selv
Det er svært ikke at antage, at spillerens familie udgør et problem. Dertil er BT´s artikel fra 2017 ganske enkelt for afslørende.

Noget andet er så, at FCK´s talentafdeling er historisk stærk i øjeblikket, hvilket betyder at flere store talenter står i skyggen af større/hurtigere udviklede talenter.

Det bliver spændende at se, hvordan det ender for Almosawe.
Skrevet af fetaehhgodt
Ser det bare som det naturlige i der går mange unge talenter, til en enkelt spiller på international niveau. Sådan er det bare. Konkurrencen bliver større når en spiller som måske hører til de bedste i sin årgang, pludselig skal konkurrere med alle de bedste i årgangene i alderen 20 til 30 på seniorplan.
Ligesom en klogt skrev, nogle åbenlyse store talentet udvikler sig ikke senere i den rigtige retning, mens andre der som helt unge stod i skyggen pludselig rykker på sig. Samtidigt med mentalitet også er en vigtig ting.
Det er altid trist når man ser sådanne åbenlyse talenter ikke slå igennem, men det er altså noget vi har set løbende, specielt nu vi har haft så mange gode U 21 årgange . Der er godt nok røget nogle i svinget. Uden at nævne navne så kunnet liste 10-15 som man havde meget store forhåbninger til, men som i ikke gik den helt lange vej, vi alle håbede.
Heldigvis med med de mange unge talenter som de sidste U 21 årgange som Danmark har bevist de kunnet fostre, så er der nogle som når videre, og dem vi kan glæde os over på landsholdet nu og senere af. Jo flere lovende talenter så trods alt flere der slår igennem på senior og international plan.

Ali Almosawe er 20 så har stadig mulighed for at indfri det åbenlyse talent han havde som helt ung. Spilletid i Superligaen og en klub der tror og satser på ham, kan virkeligt rykke niveauet i hans udvikling. Men nu vi snakker om åbenlyse talenter og AaB, så kan man ikke komme udenom en spiller som Lukas Andersen. Ham har jeg virkeligt ærget mig over han ikke formåede at tage det sidste store skridt. En spiller der som helt ung i en periode spillede for Ajax, som mødte Barcelona. Og hvor han drev gæk med deres forsvars spillere med din eminente teknik, der på mange måder mindede om Brian Lautrups. Han var et super talent dengang, men pro fodbold på det her niveau kræver virkeligt noget. Den rigtige mentalitet og sikkert også en del held, er ting der også skal være der udover åbenlyse fodboldtekniske evner.
Skrevet af Johnnygogo123
Mener at Lucas ramte stolpen I den kamp..
annonce
0