Snak

Mere indhold efter annoncen

Helsingør henter ivoriansk keeper i OB

Skrevet af bold
man 1. aug 07:38

Helsingør har hentet Mandé Sayouba til klubben fra OB, hvor han i den kommende sæson er på et lejeophold.Læs hele nyheden her
Skrevet af Lasse599
Så nu har OB slet ingen målmænd... skræmmende.......
Man Utd og OB. Ikke altid lige nemt - men i medgang og modgang..
Skrevet af SteenKT
Der jo faktisk mindst 1 mere end din joke antyder.
Desuden fortæller sportsdirektøren, at han fortæller mere når der er nyt. Mon ikke den er på plads?
Har selv læst at Koval faktisk er kontraktfri...
Skrevet af emko19
Hvis du holder hovedet koldt, vil du så ikke kunne forstille dig at OB melder ud omkring ny keeper idag, eller I morgen? Sandsynligvis en ny 1. Målmand. Just sayin´
Skrevet af nixcha
Det betyder ny rutineret keeper på vej, sandsynligvis tænkt som førstekeeper.
Skrevet af Tjodense
Ja.. nok Jonas Løssel
Skrevet af bothorsen
Den eneste måde at det her giver mening er, hvis de er lige ved at hente en anden. For ellers er det da helt håbløst.

Jeg havde store forhåbninger til HC Bernat, men har helt mistet troen på at han kan blive god nok. Det er langt overdue for at hente en ny førstekeeper. Og det er da enormt ærgerligt at det er nødvendigt, når der nu var en egenproduceret, som var klar til at tage over efter gribben.

Hvis de rent faktisk henter en ny målmand, så giver det fuldstændig mening, at de har skibet Mandé videre. Han har været i OB i flere år og bliver aldrig førstemålmand. Men at have ham gående som 3. valg ville heller ikke give mening - det kan U19 fyren sagtens klare.
Skrevet af Ukendt burger
Unge keepere laver flere fejl. Det gjorde OC også i sin tid i OB. Men det ændre ikke på at Bernat har talent og kan udvikle sig til en meget god målmand over tid. Mener OB´s største udfordring er at få styr på midterforsvaret, det sejler jo rundt. Der skal investeres i en midtbanespiller der kan styre spillet og deltage fysisk. Det vil give Tverskov mulighed for at komme tilbage som DC. Ydermere er ikke en eneste af nytilgangene i tranfervinduet der har bidraget med noget brugbart indtil videre i de tre tuneringskampe.....Ja det sejler sku´ i Ådalen....
Skrevet af Bruger 892383
Det betyder selvfølgeligt at OB henter en ny førstekeeper, det er der ingen tvivl om.

Det spændende i dét hér, er vel det usagte.

Chefscout henter en spøjs målmands med "x-faktor" i Norge, og ingen OB trænere tør bruge ham i de 4 år han er i klubben. På rygtebasis har spillerne heller ikke haft den store tiltro til ham. Nu er samme chefscout blevet sportschef i Helsingør (officielt er det vidst først fra 1/9), men nu skifter x-faktor målmanden til Helsingør. Så Chefscouten tror stadigt på hans projekt.
Skrevet af Triple I
Bruger ...

Mandé blev hentet den sommer (2018), som man havde regnet med at sælge Grytebust, og som erstatning for ham. Grytebust ville dog spille sin kontrakt ud - derfor blev Mandé 2. valg hele den sæson, og med rette. I samme sæson må Oliver Christensen have udviklet sig nok til at have fået chancen som 1. valg, hvilken han - også med rette - fik og tog. Det samme var vel lidt tilfældet med Bernat, da OC så blev solgt. I dag tor man så ikke længere på Mandé, og det har jeg også været spændt på om man gjorde. Jeg tror det bliver godt med en ny førstekeeper. Så SKAL han bare have niveau

Mandé har bare været lidt “uheldig” grundet tilfældigheder og egentlig også sin alder.

Det du kritiserer ham for er blot rygter og ikke andet.
Og det kommer fra en OB-fan.
Skrevet af FremadFynbo
Aldeles enig i, at den defensive midtbane og midterforsvaret skal justeres også, og altså ikke kun målmandens skyld, det har sejlet som det har.
Kasper Larsen har aldrig overbevist mig om, at han kan noget særligt.
Sæt Tverskov sammen med Paulsen og lad Okuson eller Thranderson tage den defensive midt.
Skrevet af mwape-djemba
Mande har fået nogle enkelte chancer som starter og indskifter, men har ikke rigtigt leveret, hvilket han så nok heller ikke har til træning - og det må være det rigtige at lade ham gå.

Jeg tror og håber også, at det betyder, at der hentes ny førstemålmand til OB. HC er efter min mening desværre ikke god nok. I hans første sæson har han lavet for mange kampafgørende fejl, og det fortsætter i hans sæson nr. 2. Til sammenligning var OC samme alder i hans første sæson, hvor han også lavede fejl, men faktisk også var kampafgørende med store redninger, hvilket HC mangler. Der er for langt til, at HC har superliga-niveau, hvis han overhovedet får det. Han mangler, efter min mening, kvalitet som målmand, men også som deltager i det opbyggende spil. I iveren for at køre spillere fra egen avl ind, har han fået for lang snor, og der bør hentes ny målmand til at starte inde. Spændende hvem det bliver, og hvornår.

Lössl kunne være god. Hvis Koval er ham Ukraineren vi havde for år tilbage, så nej tak - han var virkeligt dårlig, og heldigvis hentede man hurtigt Grytebust i stedet.

Også enig i, at det er utaknemmeligt, at stå bag forsvaret, som det kører pt. men derfor trænger vi stadigt til en ny førstemålmand - så må HC udvikle sig på andetholdet eller i en anden klub :)
https://www.youtube.com/watch?v=IKiHife_Tw0
Skrevet af 1939
Held og lykke til Mandé. Han fik vel og mærket ikke en reel chance. Men dejligt at Wesstrøm reagerer. Det er lidt synd for HCB, at har fået alle tæskene, ved godt Han ikke har set heldig ud på det sidste. Men jeg mener i den grad også at de andre i det defensive spil har set skidt ud. Om jeg begriber at en spiller som Kasper Larsen kan starte hver gang. Har bare ikke niveauet til SL!
Jeg mener det store problem for OB er at kontinuiteten ikke er til stede. Det bunder i de utallige skader der hele tiden er og kommer. Tænker at man skal til at analysere på det.
Skrevet af guldtilOB
Ny målmand bliver en Martin Hansen. Aner ikke hvem han er.
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
Skrevet af Bruger 892383
Triple... Hvem kritiserer ham?

Edit:
Guldtilob

Ah.. Så har du heller ikke fulgt meget med. MH har nogle fine klubber på CV´et, bl.a. ungdomstid i Brøndby og Liverpool, æresdivisionskampe, champions league med Basel og Nordsjælland osv osv.
Skrevet af guldtilOB
Muligt. Ser ikke meget dansk bold mere.
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
annonce
0