Snak

Mere indhold efter annoncen

Kahn om Nagelsmann-fyring: Bedste beslutning

lør 25. mar 14:11

Oliver Kahn mener, at Julian Nagelsmann er en toptræner, men derfor er han alligevel overbevist om, at det var den rigtige beslutning at fyre ham. Læs hele nyheden her
- Men vi var nødt til at sige, at det ikke kunne fortsætte længere.
Er der nogen der ved specifikt hvad det er?

For indtil videre er alt hvad jeg kan komme frem til egentlig bare at de heller vil have Tuchel og nu er han ledig... Så hvorfor ikke bare sige det
The ancient Greeks were the first ones to say an unexamined life is not worth living. They don't tell you of course what we found out, an examined life not that fascinating either.
Taktisk har Bayern haft én god kamp. Returen mod PSG.
Han har ikke fået det maksimale ud af en række spillere og det der ekstra gear har han ikke fundet. Desuden er det som om han ofte eksperimentere og ikke kan finde ud af hvilken stil han vil køre.

Jeg havde dog gerne beholdt ham til sommer for at se det an.
FC Bayern München - Mein herz bleibt an der Isar Fan siden Sensible Soccer: 92/93 edition!!
Fair nok, og tak for godt svar.
Jeg havde dog gerne beholdt ham til sommer for at se det an.
Det er som udgangspunkt det der vækker størst undren. Altså hvis de ikke spiller godt og han eksperimenter, men alligevel vinder og er godt med i alle turneringer.
Kunne man spekulere i at det potentielt ville være fremragende i fremtiden, når Nagelsmann har fået svar på sine eksperimenter. Men det er selvfølgelig en risiko.
The ancient Greeks were the first ones to say an unexamined life is not worth living. They don't tell you of course what we found out, an examined life not that fascinating either.
På den anden side så har Tunchel nu et halvt års tid til at få holdet spillet sammen til sæsonen starter til august, istedet for at tage over og så ha en måned til at lære holdet at kende
Is it cold in his shadow?
stadig underlig beslutning af bayern. random som kan ende med at koste de to store trofæer, men hvis bayern derimod hiver chl og ligaen hjem er alle nok ret stille
Prøv at find en eneste Bayern fan der ikke ville have elsket at se Nagelsmann slå igennem, jeg vil heller ikke udelukke at han en dag vender tilbage.
MEN 1: spillet har ikke udviklet sig, offensivt er vi stagneret og defensivt er det kun gået tilbage. 2: Jeg kunne godt frygte at det er Nagelsmanns kone, som er bild journalist, der enten har lækket taktik på egen hånd, eller har fået info af Julian og så bare givet det videre, det er heller ikke første klub hvor han er manager og bild pludseligt har taktikkerne inden kampen.

Så Kahn har helt ret, og folk kan sige hvad de vil, men klubben har en vision for fremtiden og der virker ikke til at skulle slækkes på denne.
Det er da godt nok noget af en konspiration der kommer frem der. Hvad fan skulle han have ud af at lække sin egen taktik og hvad gør Bild med dem? Skriver de hvordan Nagelsmans hold vil spille før kampen eller lækker de dem videre til deres modstandere?

Og han har åbenbart gjort det i flere klubber, det lyder mildest talt som den besynderligste undskyldning for en træner fyring jeg har hørt til dato.
Han har ganske enkelt været mere afviklende end udviklende, derfor er han væk, endelig. Men artiklen mangler da et afsnit, eller?
FC Bayern München - rigtigt mange år :-)
annonce