Snak

Mere indhold efter annoncen

Mål af Stryger og Cornelius bag Trabzonspor-triumf

Skrevet af bold
lør 30. jul 19:41

Andreas Cornelius og Jens Stryger Larsen kom på tavlen, da Trabzonspor vandt den tyrkiske Super Cup med 4-0 over Sivasspor. Cornelius lavede to og Stryger én.Læs hele nyheden her
Skrevet af Stefzka
Maskinen fortsætter bare fra sidste sæson, hold kæft hvor fedt, synes ærligt, at hvis det bliver ved, så synes jeg man skal se ham som førsteangriber på landsholdet. Han virker da i hvert fald til at være den angriber, der med længder er i bedst form.
Skrevet af TheSnake
Tror Wind kommer til at brænde igennem i BL i år, men ellers ja så ligner corner bedste bud på en målscorer. Tror dog stadig (afhængig af modstanderen self) at Hjulmand foretrækker dolleren, hvis bare han spiller fast.
Skrevet af Slettet(491505222808)
Det var i hvert fald 2 rigtige angribermål fra Corner og et dejligt langskud fra Stryger.
Skrevet af JesperA46
Fin indsats på en meget billig baggrund. Tyrkisk fodbold holder lavt niveau
Skrevet af KOLDING IF SUPPORT.
Godt at se Stryger få spilletid igen.
Skrevet af Michaz
@JesperA46
Fedt du følger fodbold på lavt niveau.
Får du penge for det?
Eller pudser du ego nu?
Skrevet af Onkelreje
Man bliver sgu så glad når det går dem godt udenlands- og især at der bliver ´budt´ ind på start 11´eren med spilletid og mål. Jeg tror Corner bliver første valg- men det afhænger også af dolberg og Wind.

Hvordan står dolberg i nice mht. Spilletid. hvilken klub rammer han, hvis han skifter?

Wind i wolfburg- hvilken sæson får de? Den hvor de udfordrer de bedste- eller den hvor de ligger nede omkring stregen og vil Wind være at finde i start 11´eren i begge nævnte scenarier?
annonce
0