Snak

Mere indhold efter annoncen

Mathias Gehrt skriver med FC Roskilde

Skrevet af bold
lør 28. jan 2017
FC Roskilde har sikret sig endnu en forstærkning og har skrevet kontrakt med Mathias Gehrt, som har underskrevet en to-årig kontrakt.

Læs hele nyheden her
Skrevet af KJ11
Stærk signing og vel lidt af en bet for Helsingør.

Hvor har Roskilde pludselig alle pengene fra?
Er der en hemmelig rigmand eller er de bare i gang med at satse 100% oprykning - Lyngby style - med risiko for konkurs hvis oprykningen misser?

Stenderup, Gehrt, Emil Nielsen, Lindberg, Morten Nielsen, Bo Storm, Mikkel Thygesen. De har efterhånden samlet sig rigtig mange - efter 1. div standarder - profilerede og dyre navne.
https://www.youtube.com/watch?v=jYnC2l1MsfI
Skrevet af gunnerboydk
Øv du skulle være blevet i helsingør :(
Arsenal Real Madrid FCK
Skrevet af Vanten
At kalde Morten Nielsen for en profil er nok lige at gå for langt ..,.
Skrevet af rasmussk
Fantastisk karriere
Skrevet af FC Roskilde
Efter hvad der oplyser, er klubben økonomisk ansvarlige. Bruger før penge når vi har dem. De har efterhånden et hav af sponsore. Alene her i januar, er der kommet 7 nye til. Det er et projekt der har kørt nogle år, hvor vi bygger på lidt efter lidt, for netop ikke at lave en "Lyngby" ?
Skrevet af MIghtyBlues
De skal da godt nok også lægge nogle sponsorkroner så, for helt billige kan det næppe være at hente de navne som de gør.
Skrevet af bruger 134682
Ja men de rykker aldrig op, købe hold. AD!
Skrevet af bruger 134682
Skab dog jeres egne talenter i stedet for.. hvor mange af de gamle super liga spiller er det lige der kommet videre fra jer af. Det er holde pladen før karriere stop!
Skrevet af FC Roskilde
Stort set alle hold bliver nødt til at købe spillere. Vi har dig inden for det sidste år rykket 4 unge spillere op i trupper, så det bliver også med egne spillere.
Skrevet af ElConsiligere
Bortset fra det er rigmanden vel meget lidt hemmelig.. Da der er tale om samme person som sidder som formand i klubben.. Det eneste jeg måske kan frygte er at bortset fra Stenderup er der vel hentet 5+ offensive spillere ind men kun Stenderup defensivt..
Skrevet af bruger 134682
Hva det næste Bendtner ?
Skrevet af bruger 134682
Hva det næste Bendtner ??
annonce
0