Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: FCM og Bremen slås om brasilianer

Skrevet af bold
tor 16. dec 11:28

FC Midtjylland og Werder Bremen kæmper ifølge det brasilianske medie Globo om Gremios midterforsvar Rodrigues, som klubben dog gerne vil beholde.Læs hele nyheden her
Skrevet af mimsdk
En bred trup? De har omkring 30 spillere?
Skrevet af NAsMaR
Når man vil spille med 3 midterforsvar, giver det god mening at have mindst 2 ekstra midtstoppere.

Lige nu har man Sviatchenko, Juninho, Høegh og Dalsgaard. Så en enkelt mere kunne man godt bruge, det kan jo også være at Høegh skal videre (Han har jo ikke spillet overhovedet det sidste lang tid).

Paulinho og Cools har suppleret til midterforsvaret, men jeg synes ikke det er de bedste alternativer som midtstoppere. Jeg vil langt hellere have Paulinho på kanten ihvertfald.

Anderson og Dyhr er vel ikke rigtige alternativer til midten.

Derudover har man en ung spiller Hosine Bility, men han har ikke rigtigt været inde over førsteholdstruppen udover til træning.

@mimsdk: Det kan godt være man har 30 i førsteholdstruppen. Men rigtig mange af dem, er jo endnu ikke rigtig alternativer til at spille, men ungdomsspillere der træner med. Bl.a. er der også 4 keepere. Kvaliteten på bænken er langt fra det den har været.
“Den der opgiver at blive bedre, ophører med at være god”
Skrevet af Kimbkristensen
jeg tænker han nok er tiltængt at overtage for en skadet Daniel Høegh, som nok heller ikke får forlænget hans aftale når kontrakten udløber. Hans spiller ikke ret meget når han er klar heller, så måske han gerne vil videre, så han kan nå, at spille noget mere fodbold inden han om få år stopper hans aktive karriere i professionel fodbold.
Og ja, du har ret. de har en bred trup og umiddelbart kun to der som sådan er på affyringsrampen, men ingen er defensive spillere, Kraev og Mabil. Så derfor tror jeg hodt det kan handle om Daniels situation.
Skrevet af FCM.for.evigt
Man har jo også været ude og sige, at man først og fremmest vil handle proaktivt.
Utroligt, at en bruger herinde kan slippe afsted med at ønske en spiller fra modstander holdet, kommer slemt til skade uden konsekvenser.
Skrevet af Slettet(221943220203)
Spændende spiller, men! Jeg synes efterhånden, at omfanget af brasilianere i FCM er for stort. Fint, at klubberne krydre, men forkert, at gøre dem til hovedingrediens
Skrevet af FCM.for.evigt
MortenHansen449

Ingen ved, hvem han er tiltænkt en rolle i stedet for, det kunne være en af de nuværende brasilianere.
Utroligt, at en bruger herinde kan slippe afsted med at ønske en spiller fra modstander holdet, kommer slemt til skade uden konsekvenser.
Skrevet af anygivenday
Svia må være på vej videre?
Skrevet af anygivenday
senest med BIF så vi hvor sårbare FCM er i luftrummet uden Svia derinde
Skrevet af FCM.for.evigt
anygivenday

Svia må være på vej videre?

Det ville jeg også håbe, hvis jeg var fan af en anden klub end FCM, men det ser ikke ud til at kaptajnen forlader os :) hvilket er fedt for os.

Der forhandles om en forbedret kontrakt, og det er vist meget tæt på færdigt forhandlet.

https://www.herningfolkeblad.dk/artikel/8e26dba4-996e-4fe1-9db1-5bec061c772d/
https://sport.tv2.dk/fodbold/2021-12-05-kaptajn-er-i-dialog-med-fcm-om-forbedret-kontrakt
https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/erik-sviatchenko-tror-jeg-er-i-fcm-til-2024/
Utroligt, at en bruger herinde kan slippe afsted med at ønske en spiller fra modstander holdet, kommer slemt til skade uden konsekvenser.
Skrevet af JGGJ
Kender ikke meget til niveauet i brasiliansk fodbold, men alligevel lidt vildt at der ligefrem kan være europæisk konkurrence om en forsvarsspiller fra en nedrykkerklub. Han må jo tilsyneladende være god..?
Skrevet af NAsMaR
Alt er relativt. Gremio er ingen dårlig klub, de har alligevel samlet 43 point over 38 kampe, 5 point fra at være med i topspillet. Den brasilianske liga er lidt skør i forhold til hvad vi har herhjemme, klubberne deles generelt mere om pointene.
“Den der opgiver at blive bedre, ophører med at være god”
Skrevet af Erdermeresovs?

Spændende spiller, men! Jeg synes efterhånden, at omfanget af brasilianere i FCM er for stort. Fint, at klubberne krydre, men forkert, at gøre dem til hovedingrediens


Hvorfor er det forkert?

Hvis man er i toppen af suppen, klarer sig godt i YL og samtidig kan integrere unge spillere fra akademiet i førsteholdstruppen hvad er så problemet?
Er det Brasilien generelt antallet af udenlandske spillere du stiller spørgsmålstegn ved?

For det ville da være forfærdeligt hvis man kunne få nogle tekniske spændende spillere til en dræbende kedelig liga?
Skrevet af Rundsaven
Det er efterhånden blevet en farce med alle de brasilianske spillere. Det er jo Ala ludogorets som kan stille med en start ellever af brasilianere . Ved de godt herning er byen de skal bo i lol…
Skrevet af billebums
Hvad gør det til en farce?
Personligt ville jeg hellere bo i Herning end København og omegn, omend jeg kun har prøvet at bo i sidstnævnte. Men du er med på de ikke er tvunget til at bo i Herning, ikke Rundsaven? Det er tilladt at bo i en anden by, men det påvirker naturligvis bare transporttid til og fra arbejde.
Skrevet af NAsMaR
@Rundsaven: Hvad er problemet med at have brasilianere? Gør de det ikke godt? Er det bedre at have svenskere eller andet? Så længe de er med til at hæve niveauet, så er de mindst ligeså velkommen som alle andre nationaliteter.

Og hvad er der galt med Herning? Det er en fremragende by og det bedste af det hele, de har danmarks bedste fodboldhold. Hvis jeg var brasilianer, ville jeg elske Herning - om ikke andet, så er det nok modsat alt det de kommer fra.
“Den der opgiver at blive bedre, ophører med at være god”
Skrevet af Ukendt Profil
Min første indskydelse var, at de endelig skulle gå all-in på at få en langtidsholdbar midterforsvarer - som en anden skriver, så var det tydeligt mod BIF, hvor sårbare vi er når Svia ikke er med.
Men ved nærmere eftertanke bliver jeg lidt bekymret ved endnu en brasser i forsvaret - for det største problem mod BIF var ikke duelstyrken eller hurtigheden, men derimod den manglende styring og placeringsevne.
Dalsgård styrede ikke forsvaret godt nok - og det er måske også unfair at forvente, når han indtil for et år siden spillede back.
Det samme kan sikkert siges om Paulinho - han er primært LB frem for CB.
Om det er sproget, erfaringen eller manglende lederegenskaber der er skyld i at Juninho ikke samlede tropperne bedre omkring indlæg ved jeg ikke - men det var ikke særligt overbevisende.
Og derfor gør det mig også lidt nervøs ved at købe endnu en braser på den position - for det kræver bare et kæmpe overskud at blive en naturlig leder og samlingspunkt for er forsvar, og jeg kan blive nervøs for om han vil kunne løfte den opgave.
Som supplement til Svia vil han sikkert være glimrende - men de bliver også nødt til at kigge efter en substitut, for det tilfælde at Svia bliver skadet eller skal hviles.
Skrevet af sbeh
Det må være svært at styre et forsvar hvor der bliver kommunikeret på dansk, engelsk og portugisisk :)

Prøv at få en oversættelse på det bag om klip der er fra pokal imod Brøndby hvor Johin og Paulo tester hinanden ud i det taktiske, hvis en af de voksne fik chancen til at rette de misforståelser ud så ligger der mange point gemt der.

Integrationsmæssigt så skiller det oftest vandene om der kan være mange fra en anden kultur i den nye kultur, da der er frygt for at den nye kultur vil blive domminerende. Forskningsmæssigt er det ingen tvivl, men vi er jo tæt på Ingers bagland, så det tæller nok ikke rigtigt her. Men fedt med en parallelsamfundsdebat i FCM :)

annonce
0