Snak

Mere indhold efter annoncen

Ombejlet Nissen: Behøver ikke google Leeds

Skrevet af bold
lør 4. jun 05:00

Højrebacken Rasmus Nissen Kristensen er angiveligt brandvarm i Leeds og leverede god reklame for sig i 2-1-sejren over Frankrig på Stade de France.Læs hele nyheden her
Skrevet af fetaehhgodt
Han gjorde det igen igen fantastisk. Det var ikke kun mod Serbien han gjorde det godt, som der står i artiklen. Han var i den grad også med til at vende nat til dag mod Holland i det danske spil, da han kom ind der.
Syntes han har gjort det enormt godt i alle landskampe, og fatter stadig ikke den gang han blev taget ud og nærmest blev gjort til syndebuk.

Wass har jeg tidligere skrevet at jeg syntes han ikke har spillet så gode landskampe. Smider for ofte bolden væk. Se der feks på Nissen. Det lyn hurtige førstegangs pasningsspil han konstant levere.
Wass gjorde det dog rigtigt godt i går. Og ingen tvivl om han er vigtig på vores landshold med sin afsidighed og erfaring. Men syntes Nissen burde være første valg.
Han er virkelig klasse !
Igår dog godt se fornuften med en Wass som starter.Skrevet af LEEDSJE
Holder vejret!! Come on leeds!!!
Skrevet af smalldeine
Jeg synes, at han tidligere har set usikker ud på landsholdet, men nu virker det til at han har fundet fodfæste. Det er dejligt. Han hører til på landsholdet og har været god i hans seneste kampe.
Skrevet af MOT-TOM
Kan stadig udvikle sig. Passer perfekt til os. MOT ALAW
annonce
0