Snak

Mere indhold efter annoncen

Pep om Haaland-debut: Han var der hele tiden

Skrevet af bold
lør 30. jul 20:49

Erling Haaland missede et par store chancer i sin Manchester City-debut, men det bekymrer ikke Pep Guardiola, som hæftede sig ved, at han hele tiden var der. Læs hele nyheden her
Skrevet af DerfindeskunPL
Ingen artikel om kampens resultat, men to artikler om Haaland før og efter kampen?
Skrevet af Jimsys
Skrevet af Liverpaul
Kampens resultat er også fuldstændig ligegyldigt. En super træningskamp for begge hold
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Det var nu ikke nogen træningskamp.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Kian1964
Liverpaul

Ved ikke helt om man kan kalde det en træningskamp.
Skrevet af Bluebold
Det er dejligt at vinde sådan en finale. Selvfølgelig er det det. Men taber man den, er det selvfølgelig til også at leve med.
Altid gode kampe mellem de to gode hold, og også gårsdagens.
Spændende at se hvordan de to nye angribere kommer til at klare sig. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at Haaland kommer til at score en kæmpe masse mål. Han er et fysisk monster med målnæse.
Darwin virker også rigtig god, men vi må lige se hvordan han kommer ind i PL. Generalprøven i går gav et godt indtryk.
Skrevet af Lynild
Bluebold,

Lidt sjov betragtning. Du er altså dødens sikker på at Haaland bliver en succes efter en noget anonym kamp, men lidt loren ved Nunez der ellers i den grad fik sat sit aftryk med flere gode forsøg og et mål?

Nuvel.
Skrevet af Slettet(382112220209)
Vil som hardcore Cityfan siden 1978 sige, at Klopp har investeret i en spændende trup og Nunez kan jeg se på Wu scout er et fint valg. Han skal nok blive stærk for dem. Får Liverpool Firmino spillet op på hans høje level over en hel sæson vil de blive giftige.

Omvendt er City så sammenspillet på et et højere flow i sidste fase. Der er de 4 %!! hurtigere i speed med bold.Og med Erling kørt ind, samt Phil på kanten vil City have så mange lomme afleveringer, at de igen blir mestre. Jeg er slet ikke nervøs for den her kamp i går. Vil dog spå, at Liverpool kommer til, at blive hårdt presset af Chelsea.
Skrevet af Gshock
Medierne kommer til at skrive om Haaland Vs Darwin vinklen lige indtil vi brækker os. Indtil videre så har Darwin klaret sig bedst. Men når Haaland møder et lidt dårligere forsvar så skal han også nok komme på tavlen.😉
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af DerfindeskunPL
Tak, den dukkede ikke op på forsiden hos mig.
annonce
0