Snak

Mere indhold efter annoncen

Peter Bonde jubler: Kunne ikke ønske mig det bedre

Skrevet af bold
fre 29. jul 08:45

Peter Bonde siger til bold.dk, at han er yderst tilfreds med Næstveds trup. Han kunne ikke ønske sig det bedre, fortæller den tidligere landsholdsassistent. Læs hele nyheden her
Skrevet af NæstvedFan
Hvis det er vigtigt for Bonde at have forsvars spillere som dygtige med fødderne, så kan jeg ikke forstå hvorfor Jesper Christiansen stadig er på holdkortet. Han er er erfaren og nødt i luften, men han er pivringe med bolden.


Derudover er det sådan lidt "røvslikkeri" fra Bonde til hans nuværende trup. En ting er at være tilfreds, hvilket han egentlig ikke burde være, da vi kun råder over en decideret angriber. Men at sige man ikke kunne ønske det bedre er nok liiiiige at stramme den lidt. Jeg kan finde minimum én spiller på hvert NordicBet hold som kunne forstærke Næstved.
Skrevet af Steen A
Det kan jo også være at Bonde er realist og giver udtryk for hvordan han ser situationen indenfor de økonomiske rammer?
AGF
Skrevet af pibbles|FCBayern
Derudover er det sådan lidt "røvslikkeri" fra Bonde til hans nuværende trup. En ting er at være tilfreds, hvilket han egentlig ikke burde være, da vi kun råder over en decideret angriber. Men at sige man ikke kunne ønske det bedre er nok liiiiige at stramme den lidt. Jeg kan finde minimum én spiller på hvert NordicBet hold som kunne forstærke Næstved.

Med din logik, så kunne du bare tage top2 holdene (Sønderjyske og Vejle) så har du alle forstærkningerne. Men har Næstved råd til dem? Nej. Så måske skulle du se lidt nuanceret på det end bare at sige at det er "røvslikkeri".
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af FCKrogh7
Kæft en mærkelig Nætved fan!
Skrevet af Balls’nBrains
"Tidligere landsholdsassistent". Jo. Bevares. Han kunne også, med rette, omtales som "tidligere landstræner".

Bortset fra det: Jeezzz… enten er artiklen… alternativt formuleret ala "læs hvad det menes - ikke hvad der står". Eller måske kan P. Bonde bare ikke tale dansk. Hvilket må være en ulempe som en "moderne træner". Ex? Ok; "Det er ikke sådan, at…" er en forvrøvlet udtalelse. Anyways. God dag til jer:-)
Skrevet af Mr Einstein
Mangler Næstved ikke en offensiv højrekant? Er Frederik Christensen god nok? Nogen Næstvedfans der kan sætte nogen ord på ham?
Skrevet af Nishe
Arh men for faen Næstvedfan. Har du fuldstændig glemt hvad vi kommer fra med Ernst og tosserne bag roret?

Jeg synes da det er dybt imponerende hvad både klubben og PB har fået ud af tingene efter den skandale vi var igennem med dertil hørende nedrykning.

De har jo fået ryttet op, bygget op omkring akademiet og fået opbygget et stærkt hold med en dygtig træner som har fået os stærkt tilbage til der hvor vi som minimum burde høre til.

At man så har formået og få udvidet bredden uden at det skulle stikke af økonomisk, er da bare super og noget vi som fans bare skal støtte op om så meget som muligt.

Change my mind if you can ;)
Skrevet af Nishe
Med andre ord: er glasset halvt fyldt eller halvt tomt?
Skrevet af Næver
Helt og aldeles enig Nishe
Skrevet af oningmang
Frederik Christensen, spillede sig, efter en lidt tvivlsom start i den grønne trøje, fast ind på holdet i sidste sæson, og jeg synes han gør det aldeles glimrende. Han er utrolig løbevillig og arbejder virkelig hårdt. Som hans backup har vi Julius Madsen, som er yderst talentfuld og som klubben virkelig synes at have tillid til. Jeg synes, ligesom Bonde, at vi er fint dækket ind på samtlige positioner, og jeg er ganske fortrøstningsfuld efter kampen i søndags, og tror på at vi holder os oppe!
Næstved i suppen!
Skrevet af Mac2907
NIF bør ikke komme i nærheden af nedrykningsspillet. De er markant bedre spillende end 6-8 andre hold i den række, så en top 6 placering og oprykningsspil må være lukket for spil. Ved godt det er en “rocker-liga”, og de kan ende i top 2, men mon ikke de er tilfredse med en placering fra 3-6. Eneste udfordring er deres mentale tilstand, da de kampe i den division er så tætte, og afgøres hyppigt i “hovederne”……
Skrevet af NæstvedFan
Forudsætninger og historik i mente ændrer jo ikke på de udtalelser Peter Bonde kommer med. Det er helt fair at være realistisk omkring klubbens nuværende situation og muligheder, men når du siger at du er tilfreds med de spillere du har og du ikke kunne ønske dig det anderledes, så klinger det lidt hult når som der bliver nævnt, at så kan man bare tage hele Sønderjyskes hold. Korrekt. Og Næstved er sikkert ikke i stand til at hverken købe dem eller betale deres løn, men det ændrer jo ikke på at man det bliver lidt for blødsødent at sige man som oprykkerklub ikke ønsker et andet udvalg af spillere. Selvfølgelig ville kære hr Bonde ønske han havde et par profiler rundt omkring. Jeg kan ikke se hvad der er galt i at være Næstved fan og samtidig være kritisk overfor en udtalelse fra klubbens træner.
Jeg er kæmpe fan af Peter Bonde og det han bidrager med. Han er den bedste træner vi har haft i en del år nu.

Angående Frederik Christensen:
Super hårdtarbejdende og løbestærk spiller. Dog langtfra en som ikke kan erstattes og jeg undrer mig over at han faktisk starter inde hver gang for hverken hans spilforståelse eller teknik er god nok til 1 division. Han laver så mange unødvendige og klodsede frispark. I dagens kamp mod Fredericia tror jeg han lavede 4 frispark som han ikke behøvede at lave. Fin breddespiller, men jeg synes virkelig ikke han er god nok. Han skaber ikke specielt meget offensivt heller.
Skrevet af NæstvedFan
FcKrogh:

Hvad er det du synes der er mærkeligt? At jeg ikke køber hans "mit hold er det 2. Mindst værdifulde i divisionen, men jeg kunne under ingen omstændigheder ønske mig andre spillere´?

Hvis man kender til Næstveds spillere og niveau, så ved man også godt at problemet med spillertruppen ligger i bredden. Vi har reelt set kun 1 decideret førsteholds angriber i klubben.
Skrevet af pibbles|FCBayern
Forudsætninger og historik i mente ændrer jo ikke på de udtalelser Peter Bonde kommer med.

Jo det gør det. Vi var Komiske Ali i dansk fodbold, da vi blev overtaget af de to idioter, og vi blev smidt ned i 2 division med er brag. Hele der sportslige setup skulle genstartes og halvdelen af holdet skulle skiftes ud. At vi så i nærmest overbevisende stil rykkede op i 1. division var fantastisk.

Det er helt fair at være realistisk omkring klubbens nuværende situation og muligheder, men når du siger at du er tilfreds med de spillere du har og du ikke kunne ønske dig det anderledes, så klinger det lidt hult når som der bliver nævnt, at så kan man bare tage hele Sønderjyskes hold. Korrekt.

Jeg er faktisk tilfreds med den nuværende trup. Der er nogle der har erfaring fra 1. division og nogle gode talenter, krydret med et par lån. Der er ingen grund til at bruge en helvedes masse penge i en situation, hvor det ikke handler om at rykke op, men at forblive i 1. division. Næstved er en af de klubber med det mindste budget i rækken. Det er et faktum, og det er det som bliver nød at blive arbejdet ud fra.

Og Næstved er sikkert ikke i stand til at hverken købe dem eller betale deres løn, men det ændrer jo ikke på at man det bliver lidt for blødsødent at sige man som oprykkerklub ikke ønsker et andet udvalg af spillere.

Det handler om tillid. At Bonde har tillid til sine spillere og han faktisk kan lide at arbejde med dem. Og når målet er at blive oppe og ikke rykke op, så er det faktisk en ganske fin gruppe spillere han har til rådighed.

Selvfølgelig ville kære hr Bonde ønske han havde et par profiler rundt omkring. Jeg kan ikke se hvad der er galt i at være Næstved fan og samtidig være kritisk overfor en udtalelse fra klubbens træner.
Jeg er kæmpe fan af Peter Bonde og det han bidrager med. Han er den bedste træner vi har haft i en del år nu.


Han har vel også nogle profiler? Rajovic er vel både en profil og et stort talent, og mon ikke at der er nogle som holder en smule øje med.

Det er fint at være kritisk. Men så kræver det også at nuancere udfordringerne end bare at kalde det "røvslikkeri".

Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af Nishe
Næstvedfan:

Og jeg kan ikke se hvorfor man skal være kritisk overfor hans udtalelser. Bevares mere vil have mere og jeg er da sikker på at hvis PB kunne vælge og vrage som han havde lyst til, så havde det nok set anderledes ud. Men det kan han ikke og det giver vel lidt sig selv med det vi kommer fra.

Desuden så ser det jo pt ud til at køre helt fint med det vi har og jeg tror personligt ikke det er sundt for truppen og spillet på banen, at have kontinuerlig udskiftning i spillertruppen. Dertil kan man vel sige at gode resultater skaber også profiler på holdet ik?
Skrevet af Nishe
Kunne ikke være mere enig Pibbles
Skrevet af lotar
"Gode reultater skaber vel også profiler"

Det er præcist det som gør sig gældende -godt sagt.

Og PB´s udtalelse skal jo nok llses som"Med de forudsætninger vi har, er jeg rigtigt godt tilfreds med den kvalitet vi har, og så er det op til mig at få det bedste ud af det"
Ambitionen er de næste år at konsolidere sig i divisionen - og de har lagt godt fra land

Næstved Öster IF -- og magter bare ikke Barca's "Vi spiller det rigtige fodbold" attitude
annonce
0