Snak

Mere indhold efter annoncen

Real Madrid sender ung back videre til Girona

Skrevet af bold
fre 5. aug 19:19

Real Madrids Miguel Gutierrez er fortid i klubben, efter han fredag er blevet solgt til ligarivalerne fra Girona. Læs hele nyheden her
Skrevet af Stagger Lee
Er det ikke alligevel lidt overraskende, når de nu er relativt tyndt besat på backsene? Tilbagekøbs klausul?
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Return_of_the_Mølbat
Real Madrid har kun solgt 50 % af Miguels spillerrettigheder, og har samtidig sikret sig førsteret til at købe ham tilbage, hvis Girona skulle få et bud på ham.
Man har i sinde at lave en "Carvajal" med Miguel, hvilket vil sige, at man sælger ham i håb om, at han udvikler sig godt i en anden klub (som Carvajal gjorde i Leverkusen i 2012), og så henter man ham retur, hvis han bliver god nok.

Er det ikke alligevel lidt overraskende, når de nu er relativt tyndt besat på backsene?


Jeg er enig i, at man godt kunne bruge en forstærkning på højrebacken, hvor Carvajal er meget skadet og Lucas V. ikke rigtig er god nok, men Miguel er venstreback, og her har man Ferland Mendy og David Alaba, der allerede står foran ham i køen til spilletid. Og så har Ancelotti åbenbart også en eller anden idé om, at Antonio Rüdiger kan spille der, hvilket jeg ikke helt forstår.
Fan af: Real Madrid C. F. Sympatiserer med: AaB, Hamburger SV & Hobro (Man kan kun være fan af 1 hold).
Skrevet af Stagger Lee
Det er måske rigtig nok, de har jo også Odriozola og alt muligmanden Nacho. Ancelotti har jo aligevel ikke for vane at bruge en særlig bred del af truppen, hvis han kan undgå det.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Return_of_the_Mølbat
Odriozola er endnu ikke registreret i La Liga til denne sæson, og det er uklart, om han overhovedet bliver det, da Inter angiveligt er interesseret i at hente ham, hvis de sælger Denzel Dumfries. Nacho kan rigtig nok dække på HB, og det kan Militão teknisk set også. Han spillede trods alt en del som højreback for FC Porto, inden han kom til Madrid i ´19.

Jeg tror dog, at Real Madrid øjner Reece James i Chelsea om en sæson eller to, så lige nu køber man ikke en højreback, selvom jeg godt kunne ønske, at man gjorde.
Fan af: Real Madrid C. F. Sympatiserer med: AaB, Hamburger SV & Hobro (Man kan kun være fan af 1 hold).
Skrevet af Humannxx
Det bedste for Miguel. Der er ikke meget udvikling i at være 3-4. valg. Der er “desværre”, for meget kvalitet på venstrebacken for Miguel ser rigtig spændende ud. Håber på han laver en Carvajal!
annonce
0