Snak

Mere indhold efter annoncen

St. Etienne rykker ned i Ligue 2

Skrevet af bold
søn 29. maj 20:06

St. Etienne tabte på straffespark til Auxerre i nedrykningsfinalen og rykker dermed ned i Ligue 2.Læs hele nyheden her
Skrevet af Pantic
Ingen kommentar omkring skandalen efter kampen hvor Etienne tilskuerne stormede banen og sendte diverse fyrværkeri efter spillere og trænere der måtte flygte?
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Skrevet af HjemmelavetLyonnaise
Fuldstændig sindssyge billeder efter kampen.. jeg tør ikke tænke på hvad efterspillet bliver for klubben
Skrevet af SL_C00L_J86
Det er vist oprykning og ikke overlevelse, Auxerre kan juble over.
Skrevet af konge44
På hvilken kanal -links kan man se fransk fodbold
Skrevet af spursforaltid
Præcis. Auxerre rykker op fra Ligue 2. Men historien burde handler om reaktionerne fra tilskuerne: https://youtu.be/DICdP7Mkj50
Skrevet af CopenhagenNoice
Frankrig er få år fra en generel nødretstilstand. Hold op nogle forfærdelige billeder.
Skrevet af CLkommerhjem
Romerlys bliver aldrig tilladt igen på stadion til dem som drømmer om det. Jeg gør ikke og slet ikke efter at have set de billeder. Hvad fucking sker der i hovedet på folk?
Vejle BK
Skrevet af TR1986
Sindssyg opførsel. Et er at løbe ind på banen og får råbt nogle ting, men at de så kaster romerlys efter spillerne, så er de helt slukket på øverste etage.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Nickdkinter
Ik mange kampe de kan få med tilskuer næste sæson
Skrevet af Sebalist
Det er virkelig vanvittigt - og at det så endda er rettet mod egen bænk, og ikke modstanderens tribuner.. Det mindes jeg aldrig at have set før.

Wow https://www.facebook.com/125837880930280/posts/2128487987331916/?app=fbl
"Que la chupen y sigan chupando"
Skrevet af ArsenalMand
Kæft nogen klaphatte.
Skrevet af BarcaMessi
hjernedødt
Skrevet af sacrabosco
Auxen er oppe igen - hurra!!!
Men hold nu, hvad sker der lige!?
Helt sindssyg!
Skrevet af Hammers4ever
Kan huske at jeg for ikke så længe deltog i en debat herinde omkring at ultras bevægelsen var langt større i lande som Frankrig og Tyskland og at de var langt værre end de Engelske på mange punkter, når det kommer til klub fodbold. Skal vi ikke bare sige at den endegyldigt blev lukket her

Hold nu kæft nogle kegler, der er så massive problemer med fans nede i Frankrig, elefanthuer, romerlys, kanonslag og andet fyrværkeri hører ikke hjemme på et fodboldstadion...
West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
Skrevet af Erik Schon
Det er jo sindsygt. St. Etienne er faktisk den klub med fleste mesterskaber (delt med marseille og Paris), men deres seneste er tilbage fra 1981. Altså de røg ud til Esbjerg i Europa cup for en del år. Det er jo en klub i frit fald.
Skrevet af Maradona-Messi
CLkommerhjem: Helt enig i, at romerlys intet har at gøre til fodbold!

Hammers4ever: Det her siger jo ikke noget om ultras i Tyskland endsige England, men du har ret i, at det ser ud til, at fransk fodbold, og især St.Etienne, hvor optøjer er sket før, har et gevaldigt problem med sikkerheden omkring fodboldkampe.
Skrevet af HjemmelavetLyonnaise
Hvis der er nogen der er i tvivl om hvad der er sket og hvor hurtigt det går fra 1-100 så er der den e video.. https://youtu.be/mhzPitHhbNE
Skrevet af Hammers4ever
@Maradona-Messi

Selvfølgelig har denne episode intet at gøre med fans i England og Tyskland, jeg nævnte det blot da Frankrig og Tyskland var to nationer jeg i den debat brugte som eksempler på steder hvor der var langt større problemer med hooligans og ultras bevægelsen

Der har været så voldsomt mange sindssyge episoder i Fransk fodbold, specielt i år, og jeg mener netop at scener som det her for alvor begraver snakken om at de engelske fans skulle værre de værste, uanset hvor meget folk end elsker at hade engelsk fodbold, deres fans og så videre, så ser man altså ikke denne slags billeder i engelsk fodbold, det er ved at være virkelig mange år siden, selvom der stadig er mange der er sikre på at firms som ICF, stadig lever i bedste velgående til trods for at de blev opløst i slutningen af 80erne

Det ser ikke ud til at de håndtere sikkerheden til kampe specielt godt dernede, champions league finalen håndterede de også håbløst

Tænker dog også at vagter og politi kan have yderst svære betingelser, når det udvikler sig som i går, det er trods alt ikke kun femten til tyve idioter der er tale om her, men et ret så voldsomt antal

Men noget skal de dog gøre anderledes dernede, hvad de tiltag så skal være? tjaah det skal jeg af gode grunde ikke kloge mig på, da jeg ikke er ansat til at håndtere den slags :)

Jeg håber de snart får styr på det dernede, da jeg faktisk er en af dem herhjemme der godt kan lide at se fransk fodbold og mener der er mange fede klubber dernede :)
West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
Skrevet af Pep Guardiola
@Hammers, pointen Maradona-Messi forsøger at rejse, tror jeg, er at du ikke kan konkludere at Frankrig er hverken værre eller bedre end England og Tyskland hvad angår hooligans, baseret på en enkelt kamp.

Debatten som du mener kan forstumme nu, hvilket du indikerer ved at ophæve dette til et endegyldigt bevis for at du har ret i at Frankrig er slemmere tilredt, fortsætter altså. Vi kan konkludere at der er problemer i fransk fodbold med hooligans. Om det så er isoleret til St. Etienne og endnu mere væsentligt, om det samlede billede matcher/overgår England og Tyskland fortæller denne episode intet om. Det er bestemt muligt at det er værre i Frankrig, men det er ikke på baggrund af gårsdagen man kan konkludere det.

I øvrigt skal vi ikke meget længere end et års tid tilbage for at finde et grelt eksempel i England, hvis du mindes EM-finalen. Der kunne dem du debatterede England v Tyskland v Frankrig ud fra din logik konkludere at England havde førertrøjen hvad angår hooligans.
Pointen er at enkelte eksempler, hvor grelle de end måtte være, ikke nødvendigvis er udtryk for tingenes tilstand i et helt land. De er ganske enkelt udtryk for at der eksisterer et problem (og pontentielt et stort lokalt problem).
Skrevet af Din ægte far
Hvem der er værst, er da komplet ligegyldigt
annonce
0