Snak

Mere indhold efter annoncen

VSK Aarhus rykker op i 2. division

Skrevet af bold
lør 15. jun 2019
VSK Aarhus vandt lørdag 2-0 over FC Djursland i Danmarksseriens Pulje 4, og dermed rykker aarhusianerne op i 2. division.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Wise1964
Flot af VSK efter det stunt den tidligere sportschef lavede med sit skifte til Odder og efterfølgende jagt på VSK spillere ... så kan man kun håbe Odder ryger ud af 2. division, så er karma fuldbyrdet.
Tillykke til VSK!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Pindhunden
Wise1964: jeg ville værdsætte en update på VSK skovbakken. I hvor grad består holdet af unge spillere fra egne ungdomsrækker eller måske blot en række divisionsnormader fra Århus?
For små 20 år siden spillere jeg selv lidt 2. Div. I Skovbakken efter at have spillet hele min ungdom i klubben, men jeg er flyttet ud af byen og følger ikke godt med mere.
Skrevet af Wise1964
Pindhunden ... så kender vi hinanden ;)

Jeg har en fornemmelse af at der stadig er lokale drenge omkring holdet men det er så det altid har været en klub med mange uni studerende som prøver lykken. Har ikke selv tæt kendskab til dem mere efter de fusionerede med VIK
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Pindhunden
:) har også fulgt endnu mindre med efter navneskiftet og sammenslutningen med VIK.
Jeg læste på et tidspunkt, at Jesper Raabo efterlyser et nyt Vejlby Stadion. Det var det samme, klubbens ledelse snakkede om for 20 år siden : ).
I disse oliepenge-tider, så er det rart, at nogle klubber bevarer kontinuiteten : )
Skrevet af Wise1964
Ha ha - good one :)
Stærkt at møde en fra de gode divisionsdage fra dengang selvom det gav et par lussinger - skovshoved kampen især
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Aarhus F.yren
Tillykke med oprykningen VSK... Fedt næste sæson med de mange lokalopgør i Aarhus... Næste weekend afgøres det så om Odder også er divisionshold... Det bliver en gyser i nedrykningsspillet
annonce
0