Snak

Mere indhold efter annoncen

Yussuf P-skade går den rette vej: Klar til de næste DK-kampe

Skrevet af bold
lør 30. jul 10:00

Yussuf Poulsen døjer i øjeblikket med en lårskade, men han fortæller nu til bold.dk, at han er klar til de kommende Nations League-kampe i september. Læs hele nyheden her
Skrevet af Randersc Freja FC
Han bliver aldrig klar til landsholdet, han er simpelthen for dårlig
Pokalmeister 2021
Skrevet af Careca
Han når i hvert fald ikke i omdrejninger til vm. Han må være joker / back up. Fin at sætte ind når der mangler 15 min.
Skrevet af Slettet(380911223008)
Enig med “Randers”.
Desværre er Hjulmand af en anden mening……..Som om han skulle vide bedre end os bold-brugere:-)!!
Skrevet af Gyldenkål
Han skal bare forblive skadet, kan slet ikke tåle at se den mand få mere spilletid på landsholdet, han er sindsyg ringe

Er dybt imponeret over den mand overhovedet er kommet så langt
Skrevet af Rumleskaft
Problemet er hvis hverken Yusuf P eller Braithwaite er klar til VM. Hvor talentløse de end er, så har begge et løbepensum og generelt en fysik som hverken Skov Olsen, Damsgaard eller vores andre alternativer kommer i nærheden af.
Skrevet af grumblesnake
@Gyldenkål
Har du overvejet om ikke det kunne have noget at gøre med at Nagelsmann, Hjulmand, Hareide etc. måske har lidt bedre fodboldforståelse end dig?

Hvor er det bare imponerende dumt at høre folk påstå er det godt for landsholdet når bærende spillere er skadet.

Hvis han kunne blive skadesfri og genfinde noget af sin form skal han selvfølgelig med, alt andet ville være idiotisk.Skrevet af Slettet(491505222808)
Har du overvejet om ikke det kunne have noget at gøre med at Nagelsmann, Hjulmand, Hareide etc. måske har lidt bedre fodboldforståelse end dig?

Hvor er det bare imponerende dumt at høre folk påstå er det godt for landsholdet når bærende spillere er skadet.

Hvis han kunne blive skadesfri og genfinde noget af sin form skal han selvfølgelig med, alt andet ville være idiotisk.


Ja og Rommedahl var altid selvskreven hos Morten Olsen, selvom han rent faktisk var ret elendig, men hvad træner har vel en darling. Lidt ligesom Eriksen hos Hjulmand. Landsholdet spiller tit ret bedre bold uden Eriksen på banen.
Skrevet af SotD
Hvorfor skal man sammenligne Rommedahl og Yussuf? Er det bare for at sige noget?

Det er helt fint at man synes andre er bedre, men man er en idiot hvis man håber han fortsætter med at være skadet. Det kan det næppe være to meninger om.

Manden har leveret både gode og dårlige præstationer, men han har immervæk en del erfaring på højt niveau på klubplan også, så hele den der “han er elendig”-retorik må jo blot understrege hvor blind man er for spillets nuancer. Man får selvsagt ikke over 200 Bundesliga, CL og EL kampe samt små 70 landskampe for et land som Danmark hvis man er en elendig fodboldspiller.

Det er glædeligt at Damsgaard og ASO virker til at kunne nå endnu længere end Braithwaite og Yussuf, men man må bare anerkende at de i perioder har været KLART de stærkeste kanter for landsholdet.

Er de to fit, i form og klar, skal de selvfølgelig også med i en 23-mand stor VM trup. Er man uenig må man jo fremhæve hvilke alternativer der er. Og det skal selvfølgelig ikke være blandt dem der allerede er sikre kort i truppen.
Silkeborg IF
Skrevet af ForzaGF
Jeg tror sgu også han er enormt vigtig for sammenholdet. Og det er altså også guld værd.

Jeg tror (H)jullefar er enig i han teknisk og i afslutninger skulle være langt bedre (omend vi vidst ikke helt kan gøre det meget bedre)
Men hans presspil og betydning i det sociale gør ham tæt på uundværlig
Ingen husker hvem der blev nummer2
Skrevet af Linjedommeren
Det handler om bruge Yuss rigtigt. Ligesom med Corner og Dolberg eksempelvis. Han skal ikke ligge og spille kant, ej heller være opspilstation, det har han ikke evner til. Men han er giftig på kontrastød og til at ligge og presse forsvaret og gøre modstanderen mør. Så en Poulsen i topform skal selfølgelig med, da han besidder nogle andre kvaliteter end vores andre angriber. Han er bare ikke en selvsagt starter, men skal vælges til den rette taktik og modstander, som Hjulmand påtænker er bedst.
annonce
0