2023-01-29 07:00:01

Peter Bonde jagter stor succes: Skal møde nogle ordentlige kanoner

Næstved-cheftræner, Peter Bonde, siger til bold.dk, at det første succeskriterie er at komme i top seks. Der venter dog nogle svære kampe i slutningen af grundspillet. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

FCK

2 - 0

NÆS

NordicBet Liga-klubben Næstved er placeret på en flot tredjeplads efter efterårets kampe, og nu skal klubben forsøge at følge op på de gode resultater i foråret. 

Cheftræner Peter Bonde siger dog til bold.dk, at det kan blive vanskeligt for mandskabet i grundspillets sidste opgør.  

- Det bliver spændende. Vi har fem rigtig svære kampe her til sidst i grundspillet, hvor vi har Sønderjyske, Vejle og Vendsyssel blandt andet, så det er nogle ordentlige kanoner. Vi har Fremad Amager med en ny træner og Hillerød, som er den mest formstærke lige nu, så vi har fem svære kampe. 

- Vi synes, at vi har et godt hold, og vi har som sagt beholdt næsten hele truppen. Vores ambition er klart at være i top seks. Det vil være en fin succes for os. Hvad der sker derefter, hvis det lykkes, må vi se, siger Peter Bonde til bold.dk. 

Svært at erstatte topscorer
I transfervinduet har Næstved dog solgt topscorer Mileta Rajovic, og det kan komme til at påvirke holdet. 

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Peter Bonde jagter stor succes: Skal møde nogle ordentlige kanoner
Foto: Næstved Boldklub

- Det er svært at erstatte en type som Rajovic én-til-én. Så vi prøver at få forskellige typer ind. Vi har Freitag (Mads Freitag, red.), som vi kender og ved, at han har niveauet til at spille på vores hold. Så har vi fået Cyrus (Dehmie, red.) ind, som er en talentfuld spiller og en anden type. 

- Giran (Giran Pyne-Cole, red.) er kommet ind fra Vanløse, der er en kantspiller, men han er også hurtig og en teknisk dygtig spiller. Så vi har nogle offensive modeller, som vi lige skal finde ud af at have sat sammen, siger Bonde og tilføjer:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg synes, at vi har en rigtig fin trup, og vi har stammen og et hold. Det er klart, at vi hele tiden skal være om os og gardere os, hvis nogle af vores spillere ryger væk, og så skal vi have det til at fungere uden Rajovic, hvilket jeg sagtens tror, at vi kan. Nogle gange tager ting tid. 

Næstved har dog også fået flere tilgange i transfervinduet heriblandt Giran Pyne-Cole fra Vanløse IF. Derudover er Andreas Nibe kommet til klubben på en lejeaftale fra FC Midtjylland.

- Han (Giran Pyne-Cole, red.) er en talentfuld spiller med god fart og teknik. Han kan indgå i relationer. Vi har faktisk en fin og talentfuld trup, men den er ung. Så vi skal nok være tålmodige med nogle af de unge spillere. 

- Nu har vi også fået Andreas Nibe fra FC Midtjylland, som også er en interessant spiller, men han er også ung. Det er den vej, som vi arbejder med, at vi gerne have nogle unge spillere, der kan se sig selv udvikle sig hos os. Det er meget den vej, som vi går, siger Næstved-cheftræner til bold.dk. 

Næstved møder Sønderjyske 19. februar.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

FCK

2 - 0

NÆS

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0