2022-05-11 12:30:00

Fynsk DS-hold buldrer mod 3. div: Rigtig stort

SfB-Oure FA fører suverænt Danmarksserien Pulje 3 med ni point ned til OKS, og holdets topscorer siger til bold.dk, at en oprykning vil betyde meget for klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 22. runde

FT

SOF

2 - 2

HED

SfB-Oure FA har været stærkt kørende i denne sæson af Danmarksserien, hvor det fynske seriehold lige nu buldrer mod 3. division. 

Mandskabet har nemlig hele ni point ned til OKS på andenpladsen med seks runder igen. SfB-Oure FA-topscorer Sigursveinn Aron Thrainsson siger til bold.dk, at der er god stemning i truppen grundet de stærke resultater inden for kridtstregerne.

I den seneste sæson var Svendborg-klubben en del af 2. division.

- Stemningen er, at vi forventer, at vi nok skal sejle den hjem, men vi går selvfølgelig efter at vinde så mange af de resterende kampe som muligt, siger Sigursveinn Aron Thrainsson til bold.dk.

Hvor stort vil det være for jer, hvis I rykker op. I er jo et ungt hold?

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmark -Fynsk DS-hold buldrer mod 3. div: Rigtig stort
Foto: SfB-Oure FA

- Det vil selvfølgelig være rigtig stort. I den seneste sæson var vi oppe at smage på, hvordan det var i 2. division, hvor det ikke fungerede rigtig godt for os. At komme op i 3. division, tror jeg, vil passe os rigtig godt. 

- Der er et godt miljø, Vores Fynsserie-hold (Albaniserie-hold, red.) klarer sig også udmærket, så der er et højt niveau til træning, hvor vi kan presse hinanden. 

Den islandske offensivspiller er også glad for sine egne præstationer, der har udmøntet sig i 12 mål og en føring på topscorerlisten i Danmarksserien Pulje 3. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

27-årige Thrainsson synes, at der er en god blanding af unge spillere krydret med lidt rutine, og mandskabet vil gerne ud over stepperne. 

- Vi øver os rigtig meget i at være boldbesiddende og have så mange angreb som overhovedet muligt med en masse korte og hurtige afleveringer. Vi er også nogle spillere, der har spillet sammen i rigtig lang tid efterhånden, og vi kender hinandens styrker og svagheder, som vi prøver at spille på. 

Sejre har givet selvtillid

Topscoreren synes, at der er et stort fællesskab i SfB-Oure FA, da en del af spillerne har spillet i klubben i mange år. Thrainsson har spillet i klubben siden 2015. 

- Det betyder rigtig meget. Nu er vi også spillere fra Svendborg, men en del af os bor i Odense, så vi kører sammen. Der tilbringer vi også nogle hyggelige tider sammen. 

Islændingen vil gerne se, hvor langt projektet i Oure kan trække, og derfor har han planer om at spille i klubben i mange år endnu. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er jo mange, der har spillet på det her hold i lang tid, hvor vi har rykket op flere gange og ned en enkelt gang. Det er vores eget projekt sammen med træneren, som vi er i gang med, så vi vil selvfølgelig se, hvor langt vi kan nå. 

Målmageren mener, at mandskabet nyder godt af en stor selvtillid grundet en sæson, der kun har budt på 16 sejre, tre uafgjorte og blot to nederlag. 

Vi har bare vundet en masse kampe, og det, tror jeg, giver noget selvtillid og tro på tingene. Vi havde også et trænerskift, hvor vi rykkede op i 2. division. Jeg synes, at vi har et rigtig højt niveau, så jeg tror rigtig meget på os. Jeg tror, at 3. division vil passe os fint, og så må vi se, hvad det kan bringe, siger Sigursveinn Aron Thrainsson til bold.dk.

SfB-Oure FA møder Hedensted IF i næste opgør, der fløjtes i gang lørdag 14. maj klokken 13.

Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 22. runde

FT

SOF

2 - 2

HED

Denne artikel kan ikke kommenteres

annonce
annonce
annonce
annonce
0