2022-07-22 09:30:02

34 mål af tidl. FCN-talent: Serieklub hylder ham

Det tidligere FC Nordsjælland-talent Daniel Skov var glohed for B1960 i den seneste sæson, da han leverede hele 34 mål i Serie 1, og det hylder klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen

34 mål og 26 oplæg i 25 kampe.  

Daniel Skov var den helt store profil for B1960, der kvaste modstanderne i Serie 1 og scorede hele 100 mål i den seneste sæson. Det var nok til at rykke op i Københavnsserien.  

Målmageren har tidligere været en del af FC Nordsjælland, og den nye Københavnsserie-klub glæder sig over at råde over ham.  

Martin Hansen Carl, der er assistent og keeper i B1960, siger til bold.dk, at målmageren har været med til at højne niveauet, og at Skov sagtens kan fortsætte den gode målstime i Københavnsserien.

- Daniel (Daniel Skov, red.) er for alles vedkommende den bedste fodboldspiller, som vi har spillet med. Han giver virkelig høj kvalitet i forhold til kampe og træning. Vi bliver alle sammen bedre af at spille sammen med én, der er så dygtig. Det bliver der talt om og er noget, som vi alle sammen oplever.

- Samtidig er han den her dygtige og ærgerrige fodboldspiller, som gerne vil have bolden, og han kan også finde ud af at behandle den, som han skal. Han er en ydmyg spiller og person, som også er den første til at sige i omklædningsrummet efter en kamp, at han kunne have lavet flere mål, hvis han havde brændt en chance.

- Han er en meget ydmyg og ærgerrig fodboldspiller, men han er også den første til at pege pilen indad, hvis der er noget, som han synes, at han skulle have gjort bedre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tror du, at han kan fortsætte målformen i den næste sæson?

- Det kan han godt, medmindre modstanderne har set, hvordan vi spiller fodbold. De kampe, hvor vi har oplevet, at modstanderne har vidst, hvad de skulle gøre for at lukke ned for ham, er det ikke altid, at det lykkes, men jeg forventer og er overbevist om, at han fortsat kan score en masse mål, siger Martin Hansen Carl til bold.dk.

Daniel Skov scorede altså over en tredjedel af B1960’s mål i den seneste sæson, da det nye Københavnsserie-hold scorede hele 100 mål i oprykkersæsonen.

Som ung var Daniel Skov et stort talent i FC Nordsjælland og blev også til tider rost af den daværende FC Nordsjælland-træner Kasper Hjulmand.  

B1960 indleder sæsonen mod Hvidovre 2 20. august.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0