2022-01-16 14:09:49

Afsløring: DS-klub snupper divisionsprofil

LigaBold.dk kan afsløre, at den nu tidligere Jammerbugt-anfører Christian Rye fremover skal spille for Vejgaard B i Danmarksserien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I december 2021 brød Jammerbugt-anfører Christian Rye med klubben, og han har siden da ledt efter en ny klub at spille i.

Nu er fremtiden kommet på plads for divisionsprofilen, da LigaBold.dk kan afsløre, at midtbanespilleren fremover kommer til at tørne ud for Vejgaard B i Danmarksserien.

27-årige Christian Rye siger til LigaBold.dk, at han trapper ned, da han arbejder meget ved siden af og gerne vil have tid til andet end fodbold.

- Jeg stoppede i Jammerbugt ved årsskiftet, blandt fordi jeg har et arbejde som advokatfuldmægtig, og det tager rigtig meget af tiden.

- Jeg har også et liv uden for fodboldbanen, og så har jeg besluttet, at tiden er inde til at skulle have tid til nogle andre ting end fodbold. Så er det naturligt at tage et par skridt ned, og der har Vejgaard hele tiden været oplagt i forhold til, hvad der passer ind i min hverdag nu, siger Christian Rye til LigaBold.dk.

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmark -Afsløring: DS-klub snupper divisionsprofil
Foto: Jammerbugt FC

Hvordan bliver det for dig at trappe ned?

- Jeg glæder mig til ikke at have de samme forpligtelser i forhold til, hvad jeg har været vant til, og så glæder jeg mig også til at kunne gå til fodbold og have lidt mere fokus på det sociale i det. Jeg ser frem til, om vi ikke kan kæmpe os op i rækkerne, selvom det er nogle skridt ned. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Om det er Danmarksserien, 3. division, 2. division eller 1. division. Når det kommer til stykket, så tror jeg ikke, at det har den store betydning i forhold til den tilgang, som der er til det. Det betyder ikke så meget at tage nogle skridt ned, og det passer fint til, hvor jeg er nu, siger Christian Rye til LigaBold.dk.

Christian Rye har udover Jammerbugt FC også tørnet ud for Thisted, Vendsyssel og AaB. Han var blandt andet i AaB, da mandskabet vandt det danske mesterskab og pokalturneringen i 2014, men Rye nåede aldrig at få kampe for AaB i Superligaen.

Rye er ifølge transfermarkt.com noteret for 169 kampe i løbet af karrieren med 29 mål og 11 oplæg til følge. Han kan også skrive fire danske U-landskampe på CV'et.

Vejgaard B indtager tredjepladsen i Danmarksserien Pulje 4.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk. 

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce