2022-03-15 09:29:39

Andreas P. åbner for dansk skifte til sommer

Andreas Poulsen udelukker ikke et skifte hjem til dansk fodbold til sommer, hvor han står over for en vigtig beslutning i sin karriere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

21.

Det er det antal betydningsfulde førsteholdskampe, som Andreas Poulsen har fået, siden han i sommeren 2018 skiftede fra FC Midtjylland til Borussia Mönchengladbach. En enkelt optræden i Gladbach, 18 kampe i Austria Wien og to kampe i Ingolstadt. 

Den 22-årige dansker er i denne sæson udlejet fra Gladbach til Ingolstadt, hvor venstrebacken dog næppe fortsætter. Poulsen har haft en undervældende sæson, hvor spilletiden har været minimal. 

Til sommer har danskeren et år tilbage af sin kontrakt med Gladbach, derfor skal der træffes en vigtig beslutning om karrierens næste skridt. 

- Min agent skal snakke med Gladbach i løbet af de kommende uger, og så skal de drøfte, hvad der skal ske til sommer. Lige nu ved jeg det ikke, fortæller Poulsen til bold.dk og fortsætter: 

- Det er klart, der er en masse muligheder. Jeg kan blive i Gladbach, jeg kan blive solgt eller måske blive lejet ud igen. Vi skal have en god dialog med Gladbach, og så finder vi ud af det. 

Men vil du være åben for endnu et lejeophold? 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- I princippet ville jeg være åben for det, men det skal også være i Gladbachs interesse. Jeg har kun et enkelt år tilbage af min kontrakt til sommer, så det skal også hænge sammen for klubben. 

- Jeg vil selvfølgelig gerne finde noget stabilitet i karrieren. Jeg vil gerne et sted hen, hvor jeg kan være fast og få en masse spilletid, det vil helt klart være det mest optimale. 

Kunne sådan et sted være i en dansk klub? 

- Ja, det kunne være i en masse klubber. Jeg udelukker ikke noget, jeg er åben for de fleste muligheder. 

Er du nervøs for at vælge forkert til sommer? 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg tror altid, at man er nervøs for at vælge forkert. Jeg ser positivt på det, og så håber jeg, at der kommer nogle klubber, som er interesserede i mig, og som vil give mig chancen for at slå ordentligt igennem på seniorplan. 

- Jeg synes, jeg har kvaliteterne til at spille på et højt niveau, så nu håber jeg bare, at jeg snart kan få en masse kampe i benene, afslutter Andreas Poulsen. 

22-årige Andreas Poulsen har en fortid i FC Midtjylland, hvor han nåede at spille 18 kampe på førsteholdet, inden han skiftede til tysk fodbold. Venstrebacken har også udmærket sig på diverse ungdomslandshold, hvor han blandt andet står noteret for 17 kampe på det danske U21-landshold.

13 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0