2020-12-25 22:05:02

Atletico appellerer - erstatter ikke Trippier

Atletico Madrid har appelleret den ti uger lange karantæne til Kieran Trippier, men vil uanset udfaldet ikke hente en erstatning for backen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For et par dage siden fik Atletico Madrid en skidt nyhed efter et ellers fremragende efterår, da højrebacken Kieran Trippier blev tilkendt ti ugers karantæne for brud på matchfixing-regler.

Flere spanske medier, blandt andre de Madrid-baserede aviser Marca og AS skriver, at Atletico øjeblikkeligt har appelleret kendelsen og vil have karantænen nedsat.

Klubben skulle dog være indstillet på, at appellen næppe fører noget med sig, og at den ikke undgår, at Trippier er ude de næste knap tre måneder.

Artiklen fortsætter efter billedet

La Liga -Atletico appellerer - erstatter ikke Trippier
Foto: Getty Images

Det har sagt gang i rygterne om, at Atletico vil være aktive på markedet og hente en erstatning for Trippier, eventuelt på en lejeaftale.

Det mener både AS og Marca dog ikke, er aktuelt. Højrebacken Sime Vrsaljko har siddet ude i lang tid med en skade og er netop blevet klar og kan derfor træde ind som erstatning for englænderen.

Derudover er unge Ricard så småt ved at spille sig tættere på holdet, mens Yannick Carrasco, som tidligere har vikarieret på backen, også er en mulighed, hvorfor Atletico ikke ser sig nødsaget til at reagere på transfermarkedet.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0