Esbjerg fB -Esbjerg om Tranberg: Skal vise han skal spille
2020-01-17 13:10:01
Foto: Esbjerg fB

Esbjerg om Tranberg: Skal vise han skal spille

Esbjerg-sportschefen Jimmi Nagel vil ikke udelukke, at sommerindkøbet Viktor Tranberg i januar kan søge spilletid andetsteds. Men først gælder det for Tranberg om at vise sig frem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med fire optrædener i hele efteråret, så har skiftet fra FC Nordsjælland til Esbjerg ikke været den store succes for den 22-årige midtstopper Viktor Tranberg, som netop jagtede spilletid på den danske vestkyst.

Onsdag hentede Esbjerg således en ny midtstopper i form af Søren Reese, der blev lejet i FC Midtjylland, og derfor er konkurrencen i midterforsvaret stadig hård, selv om en skade til Daniel Anyembe formentlig skubber Jeppe Brinch ud på højrebacken.

Sportschef i Esbjerg, Jimmi Nagel Jacobsen, afviser ikke, at Tranberg kan finde nye græsgange i dette vindue, men først skal Tranberg altså forsøge at vise sig frem i blåt og hvidt i opstarten.

- Vi kigger på alt i det her vindue, men Tranberg spiller for os i dag i Midtjylland, og der skal være konkurrence i et midterforsvar i Superligaen, så vi skal have spillere nok til at dække de positioner, der skal være i en konkurrencesituation, siger Jimmi Nagel til bold.dk og fortsætter om Tranbergs fire kampe.

- Hvis vi sidder og snakker med Viktor, så giver han os nok ret i, at han synes, han skulle have spillet mere, end han har gjort. Sådan skal det også være.

- Men for Viktor gælder det først og fremmest om at være med i opstarten og få vist, at det er ham, der skal spille. Det er også op til de andre forsvarer, så det må de kæmpe om.

Esbjerg-chefen vil dog ikke udelukke noget:

- Man skal aldrig sige aldrig i fodbold, og det er de sidste par dage også et eksempel på, så det får du mig hverken til at kommentere eller ikke at kommentere. Han er Esbjerg-spiller og lige nu er han på vej til kamp med holdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tranberg og resten af Esbjerg-holdet spiller testkamp mod FC Midtjylland klokken 14.

Fortrøstningsfuld omkring højre back

Som nævnt er Daniel Anyembe ude i store dele af foråret med en skade, men han skal ikke erstattes med noget udefra, siger Jimmi Nagel.

- Vi er selvfølgelig rigtig kede af, at Anyembe er blevet skadet. Det er ærgerligt for ham, og det er ærgerligt for os, for han har været en rigtig vigtig spiller. Men når det er sagt, så har vi et par stykker, der kan dække en højreback.

- Det kan Jonas Mortensen og det kan Jeppe Brinch. Det er vi nogenlunde fortrøstningsfulde ved.

Jeppe Brinch spillede i midterforsvaret i Esbjerg løbet af efteråret, mens 19-årige Jonas Mortensen blot spillede en kamp, hvor det blev til 77 minutter.


Foto: Esbjerg fB

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0