2021-12-17 06:30:00

FCM'er varm i Tyrkiet: Sindssygt glad for ham

FC Midtjyllands 19-årige Aral Simsir har angiveligt tiltrukket sig interesse fra flere tyrkiske klubber, men selv om han ikke bruges i FCM, vil den midtjyske klub beholde ham.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I FC Midtjylland har dansktyrkiske Aral Simsir haft ganske langt til spilletid på klubbens førstehold.

Den 19-årige offensivspiller tegner sig i efteråret kun for en times fodbold på Bo Henriksens mandskab, men ikke desto mindre har han angiveligt gjort sig til en attraktiv herre i Tyrkiet.

Både Galatasaray og Trabzonspor har i tyrkiske medier været sat i forbindelse med den 19-årige offensivspiller, der i Youth League blandt andet har scoret fem mål i fire kampe i efterårets kampe.

For nylig berettede fodboldmediet Fotomac, at Trabzonspor også skulle have budt på Simsir, men spørger man i FCM, så peger det ikke af et salg af Simsir i januar.

- Vi er sindssygt glade for Aral. Vi er virkelig, virkelig glade for ham.

- Hhan har ikke fået den spilletid på superligaholdet, som et par af de andre unge har fået, så han skal ind og tage den konkurrence op. Han har været outstanding på vores Youth League-hold, så det er hans opgave nu, at han skal ind at spille sig på førsteholdet, siger Svend Graversen til bold.dk.

Han vil ikke kommentere på, om FCM har skullet forholde sig til et bud på unge Simsir.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Offensivspilleren har givet udtryk for, at han gerne vil have mere spilletid, og det får han chance for at kæmpe sig til i opstarten, siger FCM-sportschefen.

- Alle spillere vil gerne spille, og hvis de ikke vil det, så skal de jo heller ikke være her. De skal ville spille, og det vil han også. Han har nu en god og lang opstart til at vise sig frem, og det bliver hans opgave at spille sig ind i startopstillingen, lyder det fra FCM-chefen.

Aral Simsir har spillet seks kampe og scoret et enkelt mål for FC Midtjyllands førstehold.

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0