2021-08-31 12:09:22

FCN sender ubrugt Ivan Mesik til Norge

FC Nordsjælland udlejer 20-årige Ivan Mesik til norske Stabæk i Eliteserien. Mesik har ikke spillet et eneste minut i denne sæson.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC Nordsjælland-forsvareren Ivan Mesik skal en tur på udlån i den norske Eliteserie, hvor Stabæk har lejet den 20-årige venstrebenede forsvarer frem til årsskiftet.

Det oplyser FCN i en pressemeddelelse, hvor sportsdirektør Mikkel Hemmersam sætter ord på beslutningen om at udleje Mesik, der kom til FCN fra Spartak Trnava i Slovakiet i januar 2020.

- Ivan fik en god start på tilværelsen hos os, hvor han hurtigt bed sig fast på holdet og fik en del startpladser. Særligt i denne sæson har han dog lidt en smule under, at flere andre stoppere har grebet chancen og præsteret flot, siger han og tilføjer:

- Derfor ser vi det som en god løsning for alle parter, at Ivan nu kan komme til Stabæk og få nogle erfaringer på et højt niveau i Eliteserien.

– Vi har fortsat stærk tro på Ivan, men vi er enige om, at han lige nu har brug for mere spilletid for at fortsætte sin udvikling og indfri sit potentiale. Vi er overbeviste om, at han kommer i gode hænder i Norge, og vi glæder os til at følge med de kommende måneder.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -FCN sender ubrugt Ivan Mesik til Norge
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Ivan Mesik tilføjer selv:

- Jeg er meget glad for, at klubben og jeg er blevet enige om, at jeg skal ud på et lejeophold. Jeg vil gerne spille mere, og også mere kontinuerligt, så jeg kan fortsætte med at udvikle mig, siger han og fremhæver, at det kan hjælpe ham at skulle kæmpe for Stabæk, der ligger næstsidst i Eliteserien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han udtrykker desuden ønske om at vende tilbage til FCN for at bidrage.

Mesiks kontrakt med FCN udløber ved udgangen af 2024. Han har hidtil spillet 38 kampe for klubben, men det bliver altså ikke til flere før 2022.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0