Championship -Forest-dansker foran vigtigste karrierevalg
2017-03-30 16:20:44
Foto: Privatfoto

Forest-dansker foran vigtigste karrierevalg

Frederik Fisker forlader Nottingham Forest til sommer og har været til prøvetræning i Leicester, men midtstopperen ved endnu ikke, hvor fremtiden ligger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Frederik Fisker skiftede i 2014 Viborg ud med Nottingham Forest, men midtstopperen har ikke fået det håbede gennembrud i den engelske traditionsklub.

Fisker har trænet med førsteholdet, men har ikke formået at blive indlemmet i kamptruppen, og derfor forlader han klubben til sommer ved kontraktudløb.

- Jeg har på det seneste savnet følelsen af at udvikle mig, og jeg har ikke nået det mål, jeg gerne ville, om at få chancen omkring førsteholdet inden jul i denne sæson. Jeg har været lidt utålmodig det seneste stykke tid, siger Fisker til bold.dk.

- Jeg var også uheldig at brække håndleddet til træning efter et par kampe af sæsonen, og det satte mig tilbage. Derudover kom der et trænerskifte på et irriterende tidspunkt for mig, for jeg syntes, jeg var tæt på. Der har været nogle ting, der er gået lidt imod mig.

- Vi har været 19-20 mand til førsteholdets træning dagen inden kamp, og så er der 18, der er blevet udtaget, hvor jeg så har været den spiller, der er blevet valgt fra. Det har været rigtig frustrerende. Derudover har de hentet fem spillere ind her i januar, og det gør, at håbet for mig bliver en del mindre.

Fisker har i to omgange været til prøvetræning hos de engelske mestre fra Leicester, og det var en stor oplevelse for den 19-årige midtstopper.

- Det er sgu lidt surrealistisk. Det er jo ens store drøm at spille sammen med alle de store stjerner, man ser på tv. Engelsk fodbold tiltaler mig så meget, så det var lidt en drøm, der gik i opfyldelse.

- Der er kæmpe forskel på den U21-række, som Nottingham og Leicester ligger i. Leicester spiller i den bedste og møder Chelsea, Manchester United, City, alle de bedste hold. Det ville være et stort skridt for mig lige nu.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men det kan også være, der er et andet sted, hvor jeg kan få førsteholdsfodbold, som også vil kunne hjælpe mig. Jeg drømmer om at blive Premier League-spiller engang, men hvordan vejen dertil skal være, ved jeg ikke. Eller om jeg kommer derhen.

Fisker har endnu ikke besluttet sig for, om fremtiden ligger i Leicester, men valget er karrierens vigtigste.

- Jeg har ikke tænkt mig at hoppe på det første og det bedste. Det skal være en klub, hvor jeg føler, de vil det samme med mig, som jeg vil med dem.

- Ét forkert karrierevalg kan koste et helt dyrebart år. Som ung spiller kan man udvikle sig kolossalt, hvis man får den rigtige træning og kampmængde på et år. Det er et af de vigtigste valg, jeg kommer til at træffe i min karriere. Det er nu, jeg kan udvikle mig allermest.

Frederik Fisker har ikke rigtig overvejet at tage hjem til Danmark.

sara@bold.dk


Foto: Privatfoto

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0