2022-04-10 20:46:12

Hjulsager lynede - missede mesterskabsspil

Andrew Hjulsager og Gent missede søndag mesterskabsspillet, dermed har de nu kun mulighed for at komme i Conference League. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Søndag aften spillede de belgiske klubber sidste spillerunde i grundspillet i den belgiske Jupiler Pro League.

Andrew Hjulsagers Gent skulle bruge en sejr, og samtidig havde de brug for et nederlag til Anderlecht, hvis de skulle få en plads i mesterskabsspillet. 

Den første del af opgaven gik ganske godt. Gent fik søndag besøg af Leuven, og her bankede Andrew Hjulsager og holdkammeraterne gæsterne med hele 5-0. Danskeren fik det sidste kvarter på banen, han scorede ti minutter senere. 

Dermed manglede Gent bare, at Anderlecht skulle tabe ude mod Kortrijk. Hjemmeholdet kom foran efter 20 minutter, og dermed var mulighed for at Gent kunne komme i mesterskabsspillet til stede. 

Anderlecht skulle dog hurtigt vise sig at komme tilbage, og med tre hurtige mål var de pludselig foran 3-1. Kampen endte 3-2 til Anderlecht, dermed sluttede Gent og Hjulsager uden for det sjove selskab. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Jupiler Pro League -Hjulsager lynede - missede mesterskabsspil
Foto: Gent

Glen Riddersholm og Genk havde også meget på spil søndag aften. Hvis Genk smed point, ville de være i fare for at ryge ud af det slutspil, hvor der er mulighed for at få en billet til Conference League. 

Genk kunne dog selv gøre arbejdet færdigt, hvis de ude besejrede Seraing. Riddersholm mandskab fik en tidlig livlinje, da Seraing efter 35 minutter fik et direkte rødt kort. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter det røde kort satte Genk sig på spillet, og det blev til en 2-0 sejr efter mål fra blandt andet norske Kristian Thorstvedt. 

Resultaterne søndag betyder, at Union St. Gilloise, Club Brugge, Anderlecht og Antwerp skal afgøre mesterskabet i et mesterskabsspil. 

Gent, Cherleroi, Mechelen og Genk skal i det andet slutspil, hvor der spilles om en plads i Conference League.

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0