2022-02-08 13:20:22

Jammerbugt: Zinck stadig ansat til sommer

Bo Zinck skal fra dags dato være cheftræner i Thisted, men Jammerbugt FC gør det klart, at Zinck frem til sommer ligeledes vil bevare sin tilknytning til klubben der også.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 18. runde

FT

JAM

1 - 1

FAM

Tirsdag kunne Thisted oplyse, at Bo Zinck, der stod til at skulle blive cheftræner i klubben til sommer, allerede starter som cheftræner i 2. divisionsklubben per dags dato.

Det øjeblikkelige skifte gør, at Zinck vil stå i spidsen for Thisted i forårets kampe, men det betyder dog ikke, at han er helt færdig i Jammerbugt FC endnu, hvor han før årsskiftet var blevet udpeget til at være Head of Sport i klubben.

Det skriver Jammerbugt FC nu på sin hjemmeside, hvor det fremgår, at Zinck vil fortsætte med sine opgaver i Jammerbugt frem til sommer sideløbende med hvervet i Thisted.

Der er dog tale om en opgaverolle på konsulentbasis, hvor Zinck primært vil varetage opgaver af administrativ karakter samt sørge for at overdrage generelt set med henblik på at sikre Jammerbugt FC en god overgang til det nye sportslige set up.

- Jeg vil gerne takke Bo for hans loyalitet samt for hans store og energiske indsats i klubben og for en altid åben og ærlig måde at arbejde på, siger klubejer, Klaus-Dieter Müller.

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmark -Jammerbugt: Zinck stadig ansat til sommer
Foto: Rasmus Lykke

Selv udtaler Zinck om farvellet, at han er glad for, at de to klubber har fundet en løsning sammen.

- For det første er jeg glad for den løsning, klubberne har fundet sammen. Jeg glæder mig til at skulle ud og træne igen, men er bestemt også glad for, at jeg kan få lov at gøre mit arbejde i Jammerbugt FC færdigt, indleder Bo Zinck og fortsætter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

– Det bliver selvfølgelig svært at skulle sige farvel, og jeg kan kun sige tak for, at klubben har kunne rumme mig og har givet mig lov at gøre, hvad jeg kan.

- Og ikke mindst har givet mig muligheden for at arbejde med en masse fantastiske mennesker, som sammen har skabt noget enormt specielt igennem de seneste knap fem år.

42-årige Zinck har været i Jammerbugt FC af tre omgange nu, ligesom han også har været forbi Thisted før.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 18. runde

FT

JAM

1 - 1

FAM

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0