2022-11-18 15:00:16

Officielt: AaB henter Rasmus Thelander hjem på lang kontrakt

AaB meddeler fredag, at klubben har hentet Rasmus Thelander hjem fra den ungarske klub Ferencvaros. Stopperen har fået en aftale frem til sommeren 2026.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I sommer forlod Rasmus Thelander AaB ved kontraktudløb, nu vender den 31-årige stopper tilbage. 

Thelander er fredag blevet præsenteret i den nordjyske klub, han har fået en aftale frem til sommeren 2026.

I sommer skiftede stopperen til ungarske Ferencvaros men det ophold blev aldrig den store succes, derfor vender han nu hjem. 

AaB’s administrerende direktør og fungerende sportschef Thomas Bælum glæder sig over, at det lykkedes at hente Thelander foran andre skandinaviske klubber.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Officielt: AaB henter Rasmus Thelander hjem på lang kontrakt
Foto: AaB

- Som tidligere meldt ud så havde vi gerne forlænget samarbejdet med Rasmus allerede i foråret, men vi havde også forståelse for hans ønske om et nyt udlandseventyr.

- I vores bestræbelser på at forstærke forsvarskæden har Thelander alligevel været vores førsteprioritet, og vi fik hurtigt en stærk indikation fra Rasmus om, at han også ønskede at komme hjem til AaB og Aalborg allerede nu, selvom han udover at blive i Ferencvaros havde flere særdeles attraktive muligheder i Skandinavien at vælge imellem, fortæller Thomas Bælum.

- Med Rasmus får vi en kulturbærer og et fyrtårn, og han kommer med erfaring og ved, hvad der kræves for at vinde fodboldkampe, og vi glæder os over allerede nu at have ham på plads i vores trup før et vigtigt forår, fastslår Thomas Bælum i AaB's pressemeddelelse.

Skiftet til AaB betyder, at Thelander nu for tredje gang i karrieren kan kalde sig AaB-spiller. Han er øjeblikkeligt noteret for 157 kampe i den nordjyske klub.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rasmus Thelander har tidligere i karrieren spillet i klubber som Panathinaikos, FC Zürich og Vitesse Arnhem. Han startede sin karriere i AB. 

23 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0