2021-12-11 21:20:21

Peter Sørensen ikke tilfreds trods avancement

Vejle er videre til pokalsemifinalen, men cheftræner Peter Sørensen var ikke tilfreds med holdets præstation mod Kolding. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - anden kvartfinale

FT

KIF

2 - 1

VB

35'
1 0
Thomas Mikkelsen
Mål
50'
2 0
Thomas Mikkelsen
Mål
51'
2 1
Allan Sousa
Mål

Vejle trak det længste strå, da holdet, trods et 1-2-nederlag til Kolding, sikrede sig videre avancement i Sydbank Pokalen med 6-3. 

Nu venter der en semifinale for vejlegenserne, men cheftræner Peter Sørensen var ikke ovenud tilfreds, selvom holdet sikrede sig en plads videre.

- Vi har spillet bedre kampe end de her to kvartfinaler mod Kolding. Vi scorede seks mål over de to kampe, og det viste sig jo at være nok. Kolding havde chancer til flere mål og spillede en god kamp, men vi var skarpe og kyniske på vores chancer. 

- Hvis vi skal reflektere over de præstationer, vi har leveret mod Kolding, så synes jeg, at holdet har leveret bedre kampe, selvom vi går med til semifinalen med 6-3, siger Peter Sørensen.

Engel: Under niveau

Artiklen fortsætter efter billedet

Sydbank Pokalen -Peter Sørensen ikke tilfreds trods avancement
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

Vejle-midtbanespilleren Lukas Engel var ligeledes ikke tilfreds med præstationen i 1-2-nederlaget til Kolding.

- Det var en præstation under vores sædvanlige niveau.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi spillede ikke en god kamp, og Kolding er et hold, som vi gerne skulle slå ti ud af ti gange, så det var skuffende, at vi ikke fik mere ud af det, selvom vi går videre, siger Lukas Engel.

Kolding-chef: Stolt af præstationen

I Kolding-lejren var cheftræner Kristoffer Wichmann tilfreds med sit holds indsats over to kampe mod Vejle, der dog var skarpere end 2. divisionsholdet.

- De havde vel kun en halv chance i kampen, men de udnyttede deres chancer i begge kampe. Det blev lidt forskellen på Superliga og 2. division.

- Vi kan dog være stolte over den samlede præstation, selvom de var skarpere end os. Resultatet over de to kampe var ikke retvisende, for vi dominerede i store dele af begge opgør, siger cheftræner Kristoffer Wichmann.

Kolding-veteranen Niki Zimling følte også, at Kolding spillede deres chance imod en stærk modstander, men Vejles individualister blev afgørende for kampenes endelige udfald.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi skabte det, der skulle til for at score mål, men Vejle er et hold fyldt med dygtige individualister, der afgjorde sagerne. Vi gav det et skud, og jeg følte, at vi gjorde det svært for dem i mange perioder af kampen. 

- Vi kan godt være stolte af den samlede præstation, vi leverede, siger Niki Zimling.

I Sydbank Pokalens semifinale kommer Vejle til at møde hold af Superliga-kaliber. Det bliver enten SønderjyskE, Randers, OB, Brøndby eller FC Midtjylland, der venter vejlegenserne. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - anden kvartfinale

FT

KIF

2 - 1

VB

35'
1 0
Thomas Mikkelsen
Mål
50'
2 0
Thomas Mikkelsen
Mål
51'
2 1
Allan Sousa
Mål

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0