2022-08-03 22:00:32

Pokal-overblik: Vendsyssel undgik forlænget

Vendsyssel FF undgik at skulle i forlænget spilletid mod VSK Aarhus efter en sejr på 3-1, der dog var på vippen undervejs. Andetsteds storsejrede Brønshøj. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vendsyssel FF skulle onsdag aften på opgave i Pokalen ude mod VSK Aarhus, som drillede gæsterne fra NordicBet Ligaen undervejs. 

I første halvleg var det dog gæsterne, som stod for det meste, og de kunne også gå selvsikkert til pause med 2-0 i bagagen efter en scoring først af Magnus Kjellerup og dernæst af Ronnie Schwartz, der omsatte et straffespark. 

Kort inden i anden halvleg blev spændingen imidlertid genetableret, da hjemmeholdet reducerede ved Simon Rasmussen, og det indledte en nervøs anden halvleg for gæsterne, som ved flere lejligheder var heldige med at holde skinnet på næsen. 

I sidste ende kom Wessam Abou Ali dog på banen og afgjorde sagerne med et mål til 3-1, som VSK Aarhus ikke kunne nå at svare igen på, hvorfor Vendsyssel er videre i Pokalen. 

Andetsteds i landet blev der også spillet pokalfodbold onsdag aften, hvor blandt andet Brønshøj smadrede Listrup UIF med 6-0. 

Pokal-overblik onsdag aften: 

B 1909 0-1 Marienlyst 
Listrup UIF 0-6 Brønshøj
VSK Aarhus 1-3 Vendsyssel FF

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0