2022-09-01 15:16:10

SE udlejer Tchamba: Han vil øge VM-chance

SønderjyskE har netop offentliggjort på sin hjemmeside, at man udlejer den camerounske midterforsvar Duplexe Tchamba til Casa Pia AC i Portugal. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 8. runde

FT

FCF

1 - 3

SØN

Deadline Day for danske klubber er ovre, men det forhindrer ikke udenlandske klubber i at få fingre i de danske klubbers spillere på deres Deadline Day torsdag. 

Derfor har det også været muligt for portugisiske Casa Pia AC fra den bedste række i Portugal at leje SønderjyskE's Duplexe Tchamba for resten af sæsonen. 

Det offentliggør 1. Divisionsklubben på sin hjemmeside, hvor det fremgår, at Tchamba søger videre for at højne sin mulighed for at komme med til VM for Cameroun. 

- Duplexe Tchamba har gjort det godt i SønderjyskE Fodbold, og derfor har han også flere gange været udtaget til Camerouns A-landshold, skriver klubben på sin hjemmeside. 

- Cameroun skal til VM senere på året, og derfor har det været en stor prioritet for Tchamba at komme et sted hen, hvor han kan øge sin chance for at komme med til VM-slutrunden.

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -SE udlejer Tchamba: Han vil øge VM-chance
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

SE regner dog med at kunne se frem til et videre samarbejde med camerouneren til sommer, når han vender tilbage fra sin lejeaftale. 

- Det er vores i alles interesse, at Duplexe Tchamba nu får et godt ophold i Casa Pia med forhåbentligt masser af spilletid, så han kan vise sig godt frem inden VM-udtagelsen, men også komme stærkt tilbage til SønderjyskE næste sommer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Han har gjort det godt i sin første tid hos os, og vi ønsker ham held og lykke med missionen de næste måneder, siger sportsdirektør Esben Hansen.

Tchamba har kontrakt med SønderjyskE frem til 2025. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 8. runde

FT

FCF

1 - 3

SØN

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0