2022-02-19 20:48:38

Timber sikrede Ajax-sejr i slutminutterne

Jurrien Timber sikrede Ajax en 1-0-sejr over Willem II, da han skovlede bolden ind i slutningen af kampen. Ajax holder dermed stærkt fast i førstepladsen i Æresdivisionen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Æresdiv. - 23. runde

FT

WII

0 - 1

AJA

81'
0 1
Jurrien Timber
Mål

I den hollandske Æresdivision spillede Ajax lørdag aften mod Willem II.

Ajax havde ikke fundet plads til nogle danskere i startopstillingen, men Mohammed Daramy og Victor Jensen var på bænken for gæsterne.

Hjemmeholdet fra Willem II havde den tidligere FC Nordsjælland-stopper Ulrik Jenssen i startopstillingen, og han skulle forsøge at holde Æresdivision-topscoreren Sebastien Haller fra fadet.

Ajax satte sig i første halvleg tungt på spillet, men der var langt mellem de helt store chancer. Dusan Tadic var dog i spillehumør og han fandt Jurrien Timber med et indlæg, men hovedstødet gik lige forbi Willem II-målmand Timon Wellenreuthers mål.

Ajax var dominerede, men de kunne ikke passere Wellenreuther i første halvleg. Derfor endte første halvleg 0-0.

Artiklen fortsætter efter billedet

Æresdivisionen -Timber sikrede Ajax-sejr i slutminutterne
Foto: Maurice Van Steen/AFP/Ritzau Scanpix

I anden halvleg var kampbilledet det samme med Ajax i total dominans. De tilspillede sig mange chancer, men de havde svært ved at få bolden inden for målrammen. Da Dusan Tadic endelig fik scoret, blev målet annulleret på grund af offside.

Willem II var ikke rigtig til stede i kampen, og der stod Ajax på det hele. Ajax havde ekstremt mange chancer, men de fleste blev blokkeret i sidste sekund af en modspiller, ellers endte forsøgene forbi målet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med et kvarter igen headede Tadic på stolpen, og det var utroligt at Ajax i første kampen. Willem II skulle holde ud i 15 minutter mere, hvis de skulle

Det lignede derfor at Ajax kunne tabe point i topstriden, men det ville Timber forhindre efter 81 minutter. Et godt indlæg af Antony blev skovlet ind af centerforsvaren, som dermed kunne sikre Ajax en 1-0-føring over Willem II.

Kampen sluttede med Timbers enlige scoring, og Ajax vandt derfor 1-0. Ajax har dermed 57 point efter 23 kampe og ligger nummer et i ligaen, mens Willem II indtager 15.-pladsen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Æresdiv. - 23. runde

FT

WII

0 - 1

AJA

81'
0 1
Jurrien Timber
Mål

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0