2023-02-03 18:29:33

PC og FCK må vente på Delaney-retur: Måske finder han lykken i Hoffenheim

FC København-sportsdirektør Peter Christiansen fortæller, at de ikke kunne få Thomas Delaney tilbage til klubben, da det ikke kunne hænge sammen for flere parter. Tiden må så vise, hvordan det ser ud til sommer.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Portugal
Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 19. runde

FT

BOC

5 - 2

HOF

Det blev ikke i denne omgang, at Thomas Delaney vendte hjem til FC København, da landsholdsspilleren i stedet valgte at søge til Tyskland og Hoffenheim.

Delaney var dog gennem hele januar rygtet retur til hovedstaden, hvor han kunne have gjort comeback for københavnerne.

Men hvad gik der galt i løbet af januar?

Det var noget, som sportsdirektør Peter Christiansen blev spurgt om fredag, da han var til rådighed for bold.dk og resten af den fremmødte presse på FC Københavns træningslejr i Portugal.

Og her kunne PC fortælle, at alle de spillere, som de snakkede med under transfervinduet, godt ville spille i Danmark, og derfor blev han spurgt om, hvorvidt det var et problem med Delaney.

- Jeg tror da gerne, at han vil til Danmark på et tidspunkt.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -PC og FCK må vente på Delaney-retur: Måske finder han lykken i Hoffenheim
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Jeg har sagt det før og vil gerne sige det igen. Lige så snart timingen er rigtig for begge parter, og der er jo noget udløbsdato på det her, men når timingen og muligheden er der, og Thomas stadig er frisk og fit, vil vi gerne se, om vi kan løse det.

Så er spørgsmålet bare, om det var FCK og Delaney, som ikke kunne blive enige, eller om det var forhandlingerne med Sevilla, som satte en stopper for en mulig aftale.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg skal ikke ind i detaljer i forhold til det der, fordi der kan være flere elementer. 

- Der er en klub på den ene side, som har spilleren på kontrakt, og så er der en klub, som gerne vil købe ham eller løse det, og så kommer vi tilbage til det igen, hvor det skal hænge sammen for alle parter.

- Det kunne det ikke gøre i det her vindue, så må vi se, hvad situationen er for Thomas, og om han har lyst. Det kan være, han har fundet lykken i Hoffenheim, det må vi vente og se på, lyder det fra Peter Christiansen.

31-årige Thomas Delaney er hos Hoffenheim frem til sommer, hvor lejeaftalen udløber. Kontrakten med Sevilla løber frem til sommeren 2025.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 19. runde

FT

BOC

5 - 2

HOF

9 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0