Snak

Mere indhold efter annoncen

Buus nyder udlandet: Ikke forventet den pakke

Skrevet af bold
tir 7. sep 04:30

Jacob Buus fortæller om sit klubskifte til belgisk fodbold, hvor han er blevet positivt overrasket. Jeg havde ikke forventet den pakke, jeg har fået her, lyder det.Læs hele nyheden her
Skrevet af fetaehhgodt
Landsholdsspiller bliver han næppe nogensinde. Med det niveau de unge talenter har nu, samt den store bredde vi besidder.

Men sådan en gut her, kunne godt være en af dem der rykkede sig meget udviklingsmæssigt. Det har han jo allerede gjort meget de sidste 2 år, og har han alle muligheder for fremover.
For han er sulten, og brænder for det.
Det er en af de her der har lige ved at være glemt og kasseret, og hvor det fremover ville betyde at han skulle have et almindeligt 8 til 16 arbejde, og hvor der skulle smøres madpakke hver dag.
De spillere der mærker den forskel på tæt hold, hvor skillelinjen er meget lille, på at få et drømmejob som professionel fodboldspiller, kontra et almindeligt arbejde.
De knokler nok lidt mere, og værdsætter alle de små ting lidt mere, end dem der var super talenter som helt unge. Og som får et chok når de senere møder hård konkurrence senere.

Nu nævnes intet om hans løn, men selv om det er den næstbedste række i Belgien han spiller, så tjener han sikkert mere, end de fleste direktører ville gøre.
Så jo han føler sig heldig og værdsætter det ekstra meget.
Kontra de mere talentfulde spillere der allerede på et par år, har tjent nok til at kunne leve som milliardærer resten af livet. Sidstnævnte tror jeg ikke værdsætter hvor heldige og priviligerede de er.

Skrevet af Blokvogn
Det var ærgerligt vi mistede Buus, fremragende højre kant der var ACHorsens bedste mand. Dejligt du klarer dig og virker glad. Stort held og lykke.
ACHorsens
Skrevet af Lars Sivert
kom til aab vi kunne godt bruge ham
Skrevet af nixcha
Det gør avs at se endnu et talent (tænker også på Greve og Mikkel Desler), der blev fundet for let i OB, men siden har taget step op. I tilfældet Jacob Buus er det jo vanvid, at vi satsede på Ryan med alle hans skader in mente. Suk. Vil hellere blive nr 9-10 med egne talenter end 7-8, og hvis det alligevel altid er den grød, vi ligger i, hvorfor så ikke satse helhjertet på egen avl? Det ser heldigvis også ud til, at det efterhånden er sevet ind, men det har taget for længe.
annonce
0