Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: De Jong til United for omkring 600 mio.

Skrevet af bold
søn 26. jun 18:01

Frenkie de Jong skulle nu være yderst tæt på at skifte til Manchester United, skriver engelske The Telegraph, der beretter om en pris i omegnen af 600 millioner.Læs hele nyheden her
Skrevet af MR. Buur
Vigtigt køb for planerne i Man Utd og en spiller med de kvaliteter er sgu mange år siden man har set i Man Utd - men reelt er salget vel vigtigere for Barca idet de nu kan få plads til at registrere nye spillere.
Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
Skrevet af VikingStar
Sådan! Håper det stemmer, viser hvor smart det var av United å sitte rolig båten når Barca begynte å kreve mer penger.. Men vi vet alle hvem som er i størst behov for penger..
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af guus
Synd. United skulle havde købt Eriksen. En yngre spiller for fremtiden .
Paulus
Skrevet af bruger 111915
@guus FDJ og Eriksen er to forskellige profiler. Købet af FDJ udelukker ikke købet af Eriksen.
Skrevet af JKC
Han har jo ligesom ikke sat verden i brand i Barca, så mon han kan løfte noget i United, jeg tvivler.
Skrevet af guus
Købet af Eriksen blev fuldstændig udelukket af Erik Ten Hag . Han vil satse på yngre talenter. ifølge de Hollandske medier .
Paulus
Skrevet af D. Dean
@Guus
Den creme, du bruger til at smøre dit ømme endehul med, virker ikke. Prøv noget andet - og når det virker, så kom tilbage i forum igen:-)
Skrevet af KasperK
Well - ifølge bookmakerne Så er United den mest sandsynlige destination for Eriksen.
Skrevet af guus
jck . Frenkie bliver udnyttet som brandmænd i Barcelona. Udnyttet på alle positioner på banen. På en usikkert hold uden selvtillid. For det Hollandske Landshold spiller han fantastisk. Fordi ved hvordan de skal bruge ham . Lige som Erik ten Hag ved det .
Paulus
Skrevet af Chelsea93
Vanvittigt at blive tvunget ud af din drømmeklub fordi de har brug for pengene. Endnu mere vanvittigt at betale 600 millioner for en mand der egentlig ikke vil til klubben…
Skrevet af Jesper Hansen
Det vil være et ekstremt stor tab for Barcelona at miste en spiller af hans kvalitet, omvendt giver det dem muligheden for at satse endnu mere på ungdommen, selvom man godt kan frygte at pengene bare bliver forvaltet til nye ældre spillere, selvom behovet for tilføjes næste er ikke eksisterende hvis Barcelona skal i balance igen.

For Manchester er det en kæmpe gevinst at hente en spiller fra denne hylde. Det er sket før uden at de har formået at lykkes med det. Umiddelbart ligner kontinuitet som den mangelvare United har manglet i lang tid og som fik lov til at spire under Solskjær.
Det her er en spiller der skaber balance ikke som Pogba. Jeg ser det som et skridt op i forhold til at få en samlet trup der skal præstere.
Lad os forsøge at have en sorber debat hvor man forsøger at løfte hinanden op på et nyt erkendelsesniveau.
Skrevet af guus
Kasper. Mærkeligt det Danmark er nr17 på UEFA s Koefficienter liste. Og aldrig har vundet en CHL Eller EL pokal. Med alt den fodbold forstand og know how på stedet.
Paulus
Skrevet af KSDHx
Fedt United!! Men ufatteligt at Barca vil slippe ham, han er uden tvivl en af de bedste på midtbanen de næste mange år
Skrevet af guus
Skal førs læs det på vi international.nl inden jeg stol på det . Europas mest troværdige fodbold site.
Paulus
Skrevet af VikingStar
Barca blir vel nesten tvunget til å selge han på grunn av økonomien og prioriteringer av flere nye spillere inn.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af Goat!
Europas mest troværdige fodbold site.


Når det kommer fra dig, så har jeg mine tvivl om det nu passer.
Skrevet af guus
Stol du nu bare på bold også eb . ifølge dem er Alle Danske fodbold spillerne verdensstjerne . Kan man læse være dag .
Paulus
Skrevet af JesperA46
Det er næsten trættende, at høre Eriksens navn blive nævnt, selvom Eriksen har slået fast, at han vil spille CL i næste sæson. Hvordan kan hele verden overhøre hans ord, og fortsat tale om United?
Skrevet af JesperA46
De Jong går ti skridt op i forhold til Barcelona. United er på trods af dårlige placeringer og intern uro, en klub med styr på finanserne. Barcelona er næsten konkurs og nævnes som klubben med de største udfordringer i sportens verden
Skrevet af Lollywood
Troede egentlig Frenkie var en af de urørlige i Barca. Ærgerligt, hvis det ender med at han bliver solgt. Spændende projekt de har gang i og Frenkie virkede som en væsentlig del af det.
annonce
0