Snak

Mere indhold efter annoncen

Yussuf P. udelukker skifte hjem til DK: Ikke i mine tanker

Skrevet af bold
søn 31. jul 05:00

Yussuf Poulsen har slet ikke et skifte hjem til Danmark i sine overvejelser. Til bold.dk fortæller han, at det ikke er sikkert, om han nogensinde kommer til at spille i Danmark igen. Læs hele nyheden her
Skrevet af Jegharenholdning
Det vil virkelig også være dumt hvis han vil til VM.

Hjulmand er ikke fan af superligaen, kom han hjem, vil han blive målt mod de andre i superligaen. Mit bud er at han som Sisto ikke brage igennem og være bedre.

I en udenlandsk klub kan han spille sporadisk og Hjulmand vil sige jamen han spiller jo på fornem adresse så jeg udtager ham.
Skrevet af Slettet(021211222109)
Det virker lidt til at hans prime er overstået, han får desværre ret mange skader. Så kan heller ikke se hvordan han på nogen måder skulle tage et skridt op fra Leipzig, så forstår godt han er tilfreds.
Men kan godt frygte at hans rolle bliver mindre og mindre, hvis han sidder kontrakten ud
Skrevet af Sims91
Han er heldig, at der må udtages 26 spillere til VM-truppen. Nok det der i sidste ende betyder, at han kommer med.
Skrevet af LØMBØ
Det er skidt for Lyngby at han bliver i Leipzig. Havde håbet på at Lyngby kunne få noget ud af den videresalgsklausul de fik med i kontrakten, dengang han blev solgt.
Skrevet af Mr.1010
Der burde ellers være en sub klub i 1.division klar til at skrive med ham. Det er hvad niveauet er til!!! :-)
Skrevet af Cerezo
@Sims91: Tak for info. Jeg troede kun det var 23, hvilket er det der tidligere er meldt ud, men kunne google mig frem til at FIFA ændrede det til 26 i slutningen af juni. Enig i at Yussuf i så fald er ret sikker mand i truppen under forudsætning af at han er skadesfri.
Skrevet af Jaaja8000
Godt! Har altid fundet det uambitiøst og ærgerligt for landsholdet, når gode spillere vender hjem for at få tryghed. Hvor mange af de historier er egentlig endt godt? Synes som oftest det ender som en små skuffende fortælling.
Skrevet af Jegharenholdning
Fordi de ikke er bedre og det bliver udstillet når de kommer hjem og man ser dem i kamp uge efter uge målt op med f.eks.Drejer på lige vilkår.

Det vil være tydeligt at Drejer er bedre men Bliver han i udlandet og spiller lidt så vil Hjulmand vælge ham til hver en tid pga. adressen han spiller på.

Så modigt og vild fedt hvis Wass kommer hjem.

Det viser klase frem for at gemme sig på bænken i en god liga.
Skrevet af Hanno1
Dansk fodbold er ellers mere hans standard
annonce
0