2023-01-29 11:18:02

Journalist: Leicester tror på Iversen som førstekeeper

Leicester anser danske Daniel Iversen som en kommende førstemålmand i klubben, men det bliver ikke i denne sæson, som mange fans ellers efterlyser. Det fortæller BBC-journalist Owynn Palmer-Atkin.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 22. runde

FT

AVL

2 - 4

LEI

Daniel Iversen har fået sin førsteholdsdebut for Leicester i denne sæson, efter at den danske målmand har været i klubben siden 2016.

25-årige Iversen er en spiller, som Leicester i den grad tror på, og især fansene kunne godt tænke sig at se mere til den danske keeper.

Det fortæller BBC-journalisten Owynn Palmer-Atkin, der dækker Leicester tæt.

- Iversen er en spiller, som Leicester længe har anset som en kommende førsteholdsmålmand. Han har været i klubben siden 2016 og blev tidligt udråbt til at kunne blive arving til Kasper Schmeichels trone, siger Owynn Palmer-Atkin til bold.dk.

- Masser af fans har i denne sæson efterlyst, at han skal være ny førstemålmand foran Danny Ward, men vi har altså ikke set meget til ham.

- Iversen spillede et par venskabskampe sidste sommer, men imponerede ikke med fejl mod Notts County og OH Leuven.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Journalist: Leicester tror på Iversen som førstekeeper
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

- Men alle kunne se hans kvaliteter, da han var udlånt hos Preston. Der kan opstå et tidspunkt, hvor Iversen skal træffe en beslutning om at blive og kæmpe om at blive nummer ét i Leicester eller tage videre.

Kan han slå Danny Ward af allerede i denne sæson?

- Mit indtryk er, at folk virkelig tror på, at han har kvaliteterne til at være førstemålmand i Leicester, men han bliver nødt til at bevise sig selv i pokalkampe og venskabskampe over de næste seks-syv måneder for Brendan Rodgers.

- Jeg tror dog ikke, at han bliver førstekeeper i denne sæson. Rodgers har ved en række lejligheder sagt, at han ser Danny Ward som nummer 1 nu her, siger Owynn Palmer-Atkin.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Daniel Iversen har en fortid i Esbjergs ungdomsafdeling. Han har været udlejet til Oldham, Rotherham, OH Leuven og senest Preston.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 22. runde

FT

AVL

2 - 4

LEI

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0