2022-07-02 07:00:02

KS-klub drømmer stort: Skal helst rykke op

Thomas Karabulut siger til bold.dk, at Sundby gerne skal rykke op i næste sæson, og det skal rutinerede forstærkninger være med til at indfri. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sundby har netop overstået en flot sæson i Københavnsserien, da Amager-klubben endte på en femteplads som oprykker. 

Klubben har dog større ambitioner for den kommende sæson, og inden sæsonstart har klubben indtil videre hentet erfarne Matthias Vincent Andersen og Tim Risvig. 

Sundby-cheftræner Thomas Karabulut siger til bold.dk, at mandskabet går benhård efter at rykke op i Danmarksserien, og her betyder de nytilkomne meget. 

- Erfaringen betyder rigtig meget. Klubben har fået nogle ambitioner i forhold til, at vi skal spille med om oprykning og helst rykke op i næste sæson, og så skal vi finde ud af, hvor vi kan hjælpe holdet videre fra den flotte femteplads. Det kræver nok, at vi får nogle spillere ind med noget erfaring og hæver niveauet generelt i truppen, siger Thomas Karabulut til bold.dk. 

Den nye Sundby-spiller Tim Risvig fortæller til bold.dk, at han gerne vil guide de unge spillere qua sin store erfaring.

- Der er en klar forventning om, at man gerne vil rykke. De henter nogle rutinerede spillere, der kan være med til at være mentorer for de unge drenge, så der kommer lidt bedre styr på dem i forhold til at gå målrettet efter at rykke op. Ambitionen er klart, at vi skal videre op, siger Tim Risvig til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Sundby BK -KS-klub drømmer stort: Skal helst rykke op
Foto: Sundby Boldklub

Thomas Karabulut mener, at Sundby har haft en stærk sæson, hvor man specielt i foråret viste stor kvalitet og fik mange point på kontoen. Defensivt har det set godt ud, mens mandskabet er på udkig efter offensive forstærkninger til den kommende sæson.

Sundby-cheftræneren glæder sig over de første to forstærkninger i form af Mathias Vincent Andersen og Tim Risvig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er rigtig glade for, at de har købt ind på det her projekt i forhold til vores unge spillere, og måden vi gør tingene på. Vi prøver at optimere rigtig meget rundt om holdet med fysioterapeuter, fysiske trænere og mentaltrænere. 

- Alle de her ting rundt om holdet, tror jeg, har overrasket dem, fordi det er på niveau med rigtig mange divisionshold, hvad det angår. Jeg tror, at de er overrasket over, hvor gode faciliteter som vi har samt de kompetente mennesker omkring holdet, siger Thomas Karabulut til bold.dk.

Sundby kommer blandt andet til at stå over for Skovshoved i næste sæson i Københavnsserien, som har de tidligere Superliga-spillere Simon Bræmer, Jesper Christjansen og Philip Rasmussen i truppen, men Sundby har stor tro på sine egne kvaliteter.

Sundby endte 23 point efter Skjold, der rykkede op i den seneste sæson.

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce
annonce