2021-05-11 09:00:02

AGF-lejesvend åben for nyt Superliga-ophold

AGF-lejesvenden fra New York Red Bulls, Mathias Jørgensen, har på grund af skader ikke fået vist, hvad han gerne ville. Han står foran en fremtid, hvor han er åben for lidt af hvert.

Artiklen fortsætter efter annoncen

AGF hentede i vinter New York Red Bulls-angriberen Mathias Jørgensen tilbage til Superligaen på en halvårig lejeaftale.

Men tre skader har gjort, at den 20-årige angriber kun har været i kamptruppen en gang, hvor det blev til 22 minutter mod FC København, og på den måde har han altså ikke fået bevist, hvad han gerne ville, da han flyttede til Århus.

Derfor er fremtiden lige nu også særdeles uvis for den danske hurtigløber, der er åben for lidt af hvert, fortæller han til bold.dk.

- Der er ikke taget hul på nogle snakke endnu, og lige nu handler det for alt i verden om at se, om jeg kan byde mig til i de sidste kampe. Derfra må man jo tage, hvad der skal ske.

- Jeg har hele tiden været åben for at blive, men jeg har ikke fået bevist, hvad jeg gerne ville og forventede at gøre, da jeg skrev under, siger han og tilføjer med henvisning til, at han har brugt utallige timer i styrkelokalet:

- I stedet har jeg fundet en anden måde at bevise overfor klubben, at jeg ville have rigtig meget ud af det her lejeophold. Det blev ikke så meget på banen, nu kan jeg håbe på lidt her til sidst, men jeg føler, at opholdet har gavnet mig.

Så håbet er at blive i AGF?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Altså, det er lidt sjovt. Jeg talte med min familie om det, og håbet er, at det næste sted, jeg skal til, der skal jeg spille fodbold og jeg skal være kontinuerligt med i træning og 7-9-13 slippe for skader. Hvor det så bliver, det må tiden vise. Jeg har ikke nogen første- og anden prioritet lige nu.

- Om det bliver tilbage i USA, i AGF eller et andet sted, det må tiden vise. Men der er ikke nogen tvivl om, at jeg er sulten som aldrig før efter at bevise det, jeg har gjort før, og efter at spille noget fodbold.

Kunne det også være i andre Superliga-klubber?

- Ja, jeg udelukker intet. Det kunne være andre Superliga-klubber, tilbage i USA og det kunne være alt muligt.

Mathias Jørgensen skiftede til New York Red Bulls fra OB i februar 2019, men det er endnu kun blevet til 14 kampe for førsteholdet, mens det er blevet til 22 kampe og 11 mål for andetholdet, der spiller i den næstbedste amerikanske række.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0