2022-06-26 18:56:01

Avis: Wass-konkurrent på vej til Olympiakos

Ifølge spanske AS er den kroatiske højreback og konkurrent til danske Daniel Wass fra Atletico Madrid Sime Vrsaljko på vej til Grækenland og Olympiakos. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Én kamp. 

Det var, hvad danske Daniel Wass nåede at få for Atletico Madrid i sidste sæson efter sit skifte fra Valencia til den spanske hovedstad, hvor en skade holdt ham ude efter sin debut, så han aldrig nåede tilbage og tilkæmpe sig flere kampe. 

Den alsidige dansker er dog stadig på kontrakt i Atletico frem til næste sommer, og nu kunne konkurrencen på højrebacken se ud til at blive mindre i klubben. 

Den spanske avis AS oplyser i hvert fald, at den kroatiske konkurrent i klubben Sime Vrsaljko er på vej videre i karrieren til græske Olympiakos. 

Vrsaljko har kontraktudløb med Atletico denne sommer, hvor han dog er blevet tilbudt en forlængelse, som angiveligt bare ikke har tilfredsstillet ham helt. 

Derfor skulle han nu være i dialog med Olympiakos, som er i stand til at tilbyde ham en bedre kontrakt og ifølge mediet er i gang med de afsluttende forhandlinger med spillerens repræsentanter. 

Aftalen skulle lyde på en toårig kontrakt med mulighed for en forlængelse på et år, og det forlyder, at aftalen kommer i hus mellem tirsdag og onsdag i den kommende uge. 

I sidste sæson spillede kroaten 20 kampe i La Liga for klubben som højreback, så Wass kan måske se frem til at tage over for Vrsaljko her i den kommende sæson. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0