3F Superliga -Droppet i BIF: Rapfodet spids jagter SL-succes
2020-06-07 07:00:02
Foto: Getty Images

Droppet i BIF: Rapfodet spids jagter SL-succes

Magnus Warming blev vejet og fundet for let i Brøndby, så han greb chancen for at komme til Lyngby Boldklub på en permanent kontrakt – og han tror på, at han kan spille sig fast ind på holdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Da udsigten til spilletid hos os vil være begrænset og med blot et halvt år tilbage af kontrakten her i Brøndby IF, så vil vi ikke stå i vejen for Magnus.

Sådan lød beskeden fra Brøndby-fodbolddirektør Carsten V. Jensen, da klubben slap 19-årige Magnus Warming til Lyngby Boldklub i begyndelsen af januar.

Den unge angriber blev vejet og fundet for let, men i Lyngby ville de hellere end gerne have fingre i ham, så han fik en kontrakt, der løber frem til 2023.

- Det var jeg rigtig glad for. Det betyder, at jeg bare skal fodbold og ikke behøver at tænke på alt muligt andet i de næste tre år, siger Magnus Warming til bold.dk.

- Jeg tænkte på, at jeg gerne ville spille på det højst mulige niveau, og at jeg rent faktisk ville få spilletid. Derfor var det perfekt, at Lyngby kom ind i billedet. Jeg var ikke i tvivl om, at det var det, jeg ville, siger Warming.

Han erkender dog, at det var et lille slag at slippe drømmen om gennembrud i Brøndby.

- Man vil jo altid gerne gøre det godt, der hvor man er, og det var da lidt ærgerligt, at det ikke blev til et gennembrud i Brøndby, men jeg er rigtig glad for, at jeg endte i Lyngby. Det er svært at komme på holdet i Brøndby, og det er ikke alle, der kan det, så jeg er ret afklaret med det, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu er sigtekornet rettet mod et Superliga-gennembrud i Lyngby.

- Jeg vil bare gerne starte med at spille mig ind på holdet og så være en profil for Lyngby i Superligaen i to-tre år. Jeg tror på, at det er en mulighed at komme til at spille en rolle i løbet af de kommende år.

- Det vigtigste er, at jeg ikke bare stiller mig tilfreds, hvis jeg eksempelvis har scoret et mål – jeg skal blive ved med at være sulten, og så tror jeg på, det nok skal komme, siger Magnus Warming.

Han udmærker sig ved et voldsomt antrit, som han også viste et par gange mod FC København.

- Jeg er god til at accelerere, og hvis jeg kan blive isoleret på kanten med én mand, så er jeg stærk, fordi mit temposkift er godt, siger Magnus Warming.

- Det er helt klart det, jeg skal spille på – det har jeg gjort i flere år. Jeg har så løbende bygget mere og mere på. Jeg er blevet mere målsøgende, og jeg er også blevet bedre i spillet med bolden og samspillet med mine holdkammerater.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg skal have lidt bedre overblik og være lidt bedre i relationerne. Jeg skal eksempelvis kunne få bolden i et mellemrum og vende rundt og finde en medspiller i dybden – og så skal jeg være mere kynisk foran mål, siger Magnus Warming.

Han har nydt de første måneder i Lyngby, hvor han skal bygge videre på det lejeophold, han var på hos Nykøbing FC i efteråret.

- Jeg havde et godt ophold i Nykøbing, for de troede hurtigt på mig, og jeg fik hurtigt masser af spilletid. Det var en god måde at rykke op som senior på at spille fast på 1. divisionsniveau.

- I Lyngby har det været fedt med nogle nye udfordringer. Det har været på et højere niveau i forhold til i Nykøbing. Det har været en ekstra motivation at komme til at spille Superliga-fodbold, siger Magnus Warming.

Offensivspilleren kan få flere minutter i stængerne, når Lyngby søndag spiller en vigtig kamp mod Hobro IK.


Foto: Getty Images

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0