2022-09-09 14:36:01

Efter debut i CL-kval: Dansk seriespiller tager hjem

Andreas Laursen har forladt maltesiske Hibernians FC, hvor han fik debut i Champions League-kvalen. Selvom der var andre tilbud, har han valgt at tage hjem til Odder, siger Laursen til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 7. runde

FT

NØR

4 - 0

ODD

I slutningen af juni tog Andreas Laursens karriere en vild drejning.

I foråret spillede han Danmarksserie-fodbold for Odder, men så fik han en unik mulighed. 

Den maltesiske mester Hibernians FC hentede nemlig danskeren, og han endte endda med at få debut i Champions League-kvalifikationen mod Shamrock Rovers FC. 

Eventyret er dog forbi for forsvareren, der har en fortid i AC Horsens og Vejle Boldklub. Han siger nemlig til bold.dk, at klubben ikke var interesseret i at forlænge kontrakten, der kun varede en måned. 

23-årige Laursen er i stedet for taget hjem til Danmarksserie-klubben Odder på trods af andre maltesiske tilbud. Han ser tilbage på en vild måned med store oplevelser. 

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Efter debut i CL-kval: Dansk seriespiller tager hjem
Foto: Privat

- Jeg har det super godt. Det har været en kæmpe oplevelse, som jeg har fået i min sommerferie, hvis man kan sige det sådan. Så alt er, som det plejer. Jeg er bare blevet en oplevelse rigere, siger Andreas Laursen til bold.dk. 

Hvordan har du det med, at det ikke blev til mere?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det har jeg det egentlig okay med. Der var faktisk et par muligheder med et par andre klubber, men det gav ikke mening, og så tog jeg bare hjem igen. 

Hvordan kan det være, at du ikke blev i maltesisk fodbold?

- Det var en kombination af, at jeg gerne ville hjem, og så var der ikke nok penge i det, så jeg kunne leve af det. Jeg var ikke interesseret i at arbejde dernede. Derfor gav det mening at komme hjem.

Vil ikke spille fodbold på halvtid i udlandet

Efter returen til Odder har holdkammeraterne også vist interesse for det maltesiske ophold.  

- De synes jo alle sammen, at det er fedt, og det er stort for mig, at man pludselig kan skrive det på CV’et. Ellers har de taget det roligt og spurgt lidt ind til oplevelsen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Om han er klar på et nyt udlandsophold på et andet tidspunkt, må tiden vise. Laursen vil dog ikke gøre det for enhver pris. 

- Man skal aldrig sige, men hvis der opstår noget interessant, så vil jeg da kigge på det og se det som en mulighed, men det hele skal give mening. Jeg er ikke villig til at rejse ud bare for at spille fodbold på halvtid og arbejde ved siden af. 

- Niveauet er nok heller ikke til, at jeg kan komme til noget fuldtid, så det er jeg rimelig afklaret med, siger Andreas Laursen til bold.dk, der tilføjer, at han lige skal vænne sig lidt knoldede Danmarksserie-baner igen. 

Odder indtager andenpladsen i Danmarksserien Pulje 4 med 13 point. Det er tre point efter Vejgaard. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 7. runde

FT

NØR

4 - 0

ODD

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce
annonce