2022-11-07 22:43:33

FCM-stjerne om guldjagten: Der skal ske underværker

Gustav Isaksen er ikke entydig optimist, når det kommer til FC Midtjyllands chancer for at nå førstepladsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 16. runde

FT

FCM

0 - 0

FCN

FC Midtjylland er ti point fra Superligaens førsteplads efter mandagens nullert mod topholdet FC Nordsjælland, og midtjyderne er ikke vildt optimistiske i forhold til at nå helt til tops i denne sæson.

Gustav Isaksen, som er en af profilerne hos FC Midtjylland, medgiver i hvert fald, at det bliver svært.

- Jeg tror stadig, at vi kan nå toppen, men så skal der ske underværker.

- FCN er mulige at hente, men vi skal til at steppe op og gøre det bedre, end vi har gjort hidtil i Superligaen. Ellers når vi dem ikke.

- Det er muligt, og vi har tidligere set, at FC København og Brøndby har været langt bagud og er kommet op igen i mesterskabsspillet, siger Gustav Isaksen.

En skuffende pointhøst i de første 16 runder betyder, at midtjyderne har hentet 22 point, hvilket rækker til en ottendeplads.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -FCM-stjerne om guldjagten: Der skal ske underværker
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

Midtjydernes vigtigste mål er derfor at være i top-6, når grundspillet er ovre efter 22 runder.

Det fortæller anfører Erik Sviatchenko.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det hele er på en knivsæg, fordi det er så tæt. Det vigtigste for os er at komme i top-6, fordi så møder vi alle de andre hold i indbyrdes kampe.

- Nordsjælland er mulig at hente, hvis vi kommer i top-6, fordi så vil vi have en kamp mod dem både ude og hjemme, siger FCM-anføreren.

Den samme opfattelse har Gustav Isaksen, der påpeger, at det er muligt, at vicemestrene ikke når med i det gode selskab, selv om der kun er ét point op til Randers på sjettepladsen.

- Man skal ikke være arrogant og sige, at det er umuligt, at vi misser top-6, men det er klart, at vi skal til at steppe op og gøre det godt i de sidste kampe i grundspillet.

- Det ligger så tæt, at vi stadig kan nå med i medaljekampen, hvis vi kommer i top-6. Men vi skal til at vinde fodboldkampe, og det tror jeg også, at vi kan, siger Gustav Isaksen.

På trods af at FCN har hele 10 point ned til FCM, så vil træneren for Farum-klubben, Flemming Pedersen, ikke afskrive midtjyderne i guldkampen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- FCM er stadig med i guldkampen på grund af turneringsstrukturen, hvor alle hold møder hinanden to gange i mesterskabsspillet.

- Det bliver nogle benhårde kampe hver eneste weekend, og derfor kan der ske nogle rigtig store forskydninger.

- Hvis FCM forbedrer sit spil lidt, så bliver det muligt at hente 10 point, siger Flemming Pedersen.

I næste runde får FCN besøg af kriseramte AaB, mens FCM skal møde Randers på udebane FC. Inden da venter en midtugerunde i pokalturneringen for begge hold.

/ritzau/

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 16. runde

FT

FCM

0 - 0

FCN

13 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0