2021-08-25 15:25:50

Fraværende OB-keeper til lægetjek i BL-klub

OB-målmanden Oliver Christensen var onsdag fraværende til træning i OB, og det skyldes ifølge bold.dk’s oplysninger, at han er til lægetjek i Hertha Berlin.

Artiklen fortsætter efter annoncen

OB kan meget vel snart miste sin førstemålmand, da Oliver Christensen ifølge bold.dk’s oplysninger onsdag er i Berlin for at få foretaget et lægetjek hos Bundesliga-klubben Hertha Berlin.

Fyens.dk kunne tidligere onsdag fortælle, at Christensen var fraværende ved onsdagens træning, og det skyldes altså ifølge bold.dk's oplysninger, at han er nær et skifte til Bundesligaen.

22-årige Oliver Christensen har tidligere været sat i forbindelse med et skifte til tysk fodbold, da HSV blev meldt interesseret i målmanden, men OB afviste flere bud fra den tyske traditionsklub. Det har Christensen selv fortalt.

Men siden er Christensen forblevet varm i det tyske, hvor Hertha Berlin altså skulle stå klar til at slå til.

Ifølge B.T. betaler Hertha Berlin omkring 22 millioner kroner for OB-målmanden.

Christensen er et produkt af OB’s ungdomsarbejde og er kommet op på førsteholdet fra klubbens U19-mandskab. Han har siden OB’s afsked med Sten Grytebust været førstekeeper i klubben og har spillet i alt 71 kampe for fynboerne.

Målmanden er noteret for en enkelt A-landskamp for Danmark, da han i efteråret 2020 debuterede i en testkamp mod Sverige, da landsholdet var ramt af utallige coronaafbud.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hans OB-kontrakt udløber i sommeren 2023.

I Hertha Berlin er der i forvejen målmændene Rune Jarstein, Alexander Schwolow og Nils-Jonathan Körber. 29-årige Schwolow har stået tre ud af tre kampe i denne sæson for Hertha Berlin.

bold.dk har forsøgt at få en kommentar fra OB-sportschef Michael Hemmingsen, men klubbens kommunikationschef, Rasmus Nejstgaard, oplyser, at han sidder i møde.

17 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0