2021-12-28 12:10:58

Morten Olsen: Eriksen kan gøre som Blind

Christian Eriksen har fortalt Morten Olsen, at han gerne vil fortsætte karrieren, og den tidligere landstræner foreslår ham at kigge på Daley Blind, der stadig spiller på topniveau trods hjerteproblemer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Christian Eriksen har fået ophævet sin kontrakt i Inter, og spørgsmålet er nu, om han har lyst til at fortsætte karrieren efter sit kollaps i Parken i sommer.

Danmarks tidligere landstræner Morten Olsen er blevet interviewet af The Athletic, og her fortæller træneren, at Eriksen har sagt, at han gerne vil fortsætte karrieren.

- Jeg talte med ham to uger efter episoden, og jeg ved, at han gerne vil spille fodbold igen. Han træner også lidt nu. Han vil helt sikkert spille fodbold igen, siger Morten Olsen til The Athletic.

Morten Olsen påpeger, at Eriksen bør kigge på Daley Blind, der den dag i dag spiller topfodbold trods en hjertestarter indopereret.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Morten Olsen: Eriksen kan gøre som Blind
Foto: Friedemann Vogel/AFP/Ritzau Scanpix

- Det første spørgsmål for ham er: 'Kan jeg komme tilbage til topfodbold?'. Måske kan han kigge på Daley Blind, som han spillede med i Ajax.

- Daley havde også hjerteproblemer og fik en defibrillator, og han spiller stadig på topniveau. Vi kan kun håbe, at Christian træffer den rigtige beslutning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Christian Eriksen skulle have fire interesserede klubber, hvoraf én er dansk.

14 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0